RX 560 Screen Artifact Sorunu

Yer
İnegöl
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu sorunla uzun süredir uğraşıyorum ama hala bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Problemler video kaydına da yansıdığına göre DirectX ve C++ kütüphanelerinde sıkıntınız olabilir. Eğer onlarda da bir probleminiz yoksa ekran kartınızın frekanslarını düşürüp tekrar deneyin. Yine sorununuz çözülmezse sistemde farklı bir sorun olabilir.

DirectX ve C ne gibi bir sıkıntı yaratabilir ? Frekans düşürmeyi denedim ama pek fark etmedi.

DirectX ve C ne gibi bir sıkıntı yaratabilir ? Frekans düşürmeyi denedim ama pek fark etmedi.
DirectX ve C++ kütüphaneleri direkt olarak Windows üzerindeki çalışacak olan programın çalışabilmesi için gerekli olan kod kaynaklarını barındıran dosyalardır. Geliştiriciler bir programlama dili kullanırken o dilin makine dilindeki fonksiyonların toplandığı kütüphaneleri kullanırlar. Eğer kütüphaneler kullanılmazsa tüm özelliklerin tek tek makine dilinde yazılması gerekecektir ki buda büyük çaptaki programlar için çok büyük insan gücüne ihtiyaç var demektir.

Burada bir sorun olsa sadece artifact olmaz diye düşünüyorum.

Burada bir sorun olsa sadece artifact olmaz diye düşünüyorum.
O bahsettiğimiz kütüphaneler ekran kartı ile olan veri aktarımında da rol oynayan, ekran kartına gidecek olan ham veriyi işleyen dosyalardır. Bu yüzden problemin yüz üstüne çıkan hali sadece artifactte olabilir

Peki sorunun oradan kaynaklandığını nasıl anlarım ve nasıl çözebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…