RX 560 Sıcaklık Sorunu

OzzoTheInsane

Decapat
Yer
VY Canis Majoris
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Arkadaşlar RX 560 4GB ekran kartı kullanıyorum. Ryzen 5 2600 işlemci ve 8 GB 3200 MHz DDR4 RAM var.

GPU sıcaklığı COD Advanced Warfare oynarken 80C'ye kadar çıkıyor. CPU ise en fazla 70C'ye çıktı.

Sizce bu değerler normal mi?

Tamamdır. Peki 2 tane daha taksam yeter mi? yoksa sitede göründüğü gibi 4 Tane alıp fan sayısını 5'e mi çıkartayım?
2 tane taksan yeterli gelir herhalde. Açıkcası tabi hava akışı kötüyse pek işe de yaramayabilir. Mesela benim kasada 3 tane fan var sadece ama Maks. 60 derece gördüm.

2 tane taksan yeterli gelir herhalde. Açıkcası tabi hava akışı kötüyse pek işe de yaramayabilir. Mesela benim kasada 3 tane fan var sadece ama Maks. 60 derece gördüm.

En azından denemeye değer. Baktım olmuyor, kasa değişimi yaparım :confused:

En azından denemeye değer. Baktım olmuyor, kasa değişimi yaparım :confused:
Hocam konuyla alakasız olabilir ama kasamı da göstereyim.
8894611193906.jpg

Kendisi şuan 1200 TL. Ben 400 TL'ye almıştım.

Hocam konuyla alakasız olabilir ama kasamı da göstereyim.

Kendisi şuan 1200 TL. Ben 400 TL'ye almıştım.

Aslında var. 400 TL olsa alırdık fakat malum dolar :kıkırda:. Buna benzer daha uygun bişeye bakacağız artık.

Ön kısımda fan yok demişsiniz, ön kısma bilindik marka 20-30₺ civarında bir fan takın, faydasını göreceksiniz.

Sipariş verdim 3 adet fan. birini öne ikisini aşağıdan yukarı hava verecek şekilde takmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı