Civciv12 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 RX 560, Ryzen 3 1200 ve 8 GB RAM sistem 60 FPS GTA V oynatır mı?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 1 Kasım 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080p Very high ayarlarda 40-50 arası oynarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080p Very high ayarlarda 40-50 arası oynarsınız.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 1 Kasım 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 1 Kasım 2021 #4 ReznooW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080p Very high ayarlarda 40-50 arası oynarsınız. Genişletmek için tıkla... 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 kullanmış.
ReznooW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080p Very high ayarlarda 40-50 arası oynarsınız. Genişletmek için tıkla... 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 kullanmış.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 1 Kasım 2021 #5 Shinyapo LXXIV dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... pardın yanlış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et emircanunlts dedi: 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 kullanmış. Genişletmek için tıkla... Zaten 8 gb ram le gta v oynamak kumar.
Shinyapo LXXIV dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... pardın yanlış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et emircanunlts dedi: 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 kullanmış. Genişletmek için tıkla... Zaten 8 gb ram le gta v oynamak kumar.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 1 Kasım 2021 #6 emircanunlts dedi: 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 kullanmış. Genişletmek için tıkla... Onun arasında oynar demeye çalıştım 50 almasa bile 40 alır o ayarlarda.
emircanunlts dedi: 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 kullanmış. Genişletmek için tıkla... Onun arasında oynar demeye çalıştım 50 almasa bile 40 alır o ayarlarda.
RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 749 1 Kasım 2021 #7 Aynı sisteme sahibim. Hangi ayarlara alırsam alayım sabit bir 60 FPS değeri alamıyorum. 8GB RAM kullandığım için.
Aynı sisteme sahibim. Hangi ayarlara alırsam alayım sabit bir 60 FPS değeri alamıyorum. 8GB RAM kullandığım için.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 1 Kasım 2021 #8 Civciv12 dedi: RX 560, Ryzen 3 1200 ve 8 GB RAM sistem 60 FPS GTA V oynatır mı? Genişletmek için tıkla... RX 560X kullanıyorum FPS oranları 45-50 gidiyor ultrada bende ama 9GB RAM kullanıyor. 12 GB RAM'im var.
Civciv12 dedi: RX 560, Ryzen 3 1200 ve 8 GB RAM sistem 60 FPS GTA V oynatır mı? Genişletmek için tıkla... RX 560X kullanıyorum FPS oranları 45-50 gidiyor ultrada bende ama 9GB RAM kullanıyor. 12 GB RAM'im var.
Apple OS Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #9 GT920M 1920x1080 Very hıgh -high da 45-55 civarı overclock bir de modlu driver var.
Civciv12 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #10 emircanunlts dedi: 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 k Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevap için teşekkürler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu benim sistemin FPS testi şimdi bir daha baktım yüksek ayarlarda 70FPS alıyor bana pek inandırıcı gelmedi şimdi.
emircanunlts dedi: 40-50 FPS oynayabileceğini sanmam. GTA 5'de 8 GB RAM çok fark ediyor. Videodaki arkadaş 2x8 k Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevap için teşekkürler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu benim sistemin FPS testi şimdi bir daha baktım yüksek ayarlarda 70FPS alıyor bana pek inandırıcı gelmedi şimdi.