RX 560 sistem 60 FPS GTA V oynatır mı?

Zaten 8 gb ram le gta v oynamak kumar.

Ben MX150 ekran kartı ve 8GB RAM ile 1080p'de stabil oynadım bu oyunu. Yapmayın etmeyin 8GB RAM'i küçük görmeyi bırakın, birçok şeye yeter 8GB RAM.

Günümüz oyunlarında etmez. Nerdeyse bütün herkes 8 GB RAM'den 16'ya geçiyor. 2015'te değiliz. Col Of Duty: Warzone bile 13 GB RAM kullanıyor hocam.

16GB RAM olduğu için önbelleğe daha fazla veri alıyor çünkü. Ama bu 8GB RAM'le çalışmayacağı anlamına gelmiyor. 8GB RAM olduğunda bazı verileri tekrar tekrar yüklüyor RAM'e atmak yerine. Ben kendim de 16GB RAM kullanılmasını öneririm imkân varsa, ama bu 8GB RAM'in yetersiz olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ oldukça yeterli bir miktar.

16GB RAM olduğu için önbelleğe daha fazla veri alıyor çünkü. Ama bu 8GB RAM'le çalışmayacağı anlamına gelmiyor. 8GB RAM olduğunda bazı verileri tekrar tekrar yüklüyor RAM'e atmak yerine. Ben kendim de 16GB RAM kullanılmasını öneririm imkân varsa, ama bu 8GB RAM'in yetersiz olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ oldukça yeterli bir miktar.
Zaten 8 GB RAM yetersiz değil fakat GTA V gibi büyük oyunlarda 8 GB RAM'den fazlası gerekiyor hocam :(.

Zaten 8 GB RAM yetersiz değil fakat GTA V gibi büyük oyunlarda 8 GB RAM'den fazlası gerekiyor hocam :(.
Hocam ben de ondan bahsediyorum. Ben laptopta oyunu bitirdiğimde RAM'le ilgili hiçbir sorunum olmadı. 8GB RAM vardı, 1080p'de düşük ayarlarda rahatlıkla oynadım. Ama bunun nedeni ekran kartının MX150 olmasıydı. Onun da harici 2GB RAM'i var. O biraz zorladı sadece. Zaten yeterince güçlü de değil mobil GT 1030, ne beklersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı