RX 560 sistem mavi ekran hatası

EmreKorkmaz17

Femtopat
Daha fazla  
Memtest86 testini yaptım. 3 farklı test yaptım. İlk ikisinde 10 bine yakın hata geldi. Slot değişince bine indi hata sayısı. RAM'den başka hata var mı diye dump dosyalarımı yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim (sistem sıfırdır). (ram önerilerinize de açığım) technopat kalp ღ
Sistem: i3-9100F işlemci
BIOSTAR RX 560 4 GB
Afox 8 GB DDR 4 2400MHz
240GB

Son düzenleme:
Pek söylenecek bir şey yok. RAM'leri değiştirmediğin sürece mavi ekran almaya devam edeceksin ki zaten Memtest86'da bir sürü hata çıkmış. RAM'leri değiştirdikten sonra bu rehberi uygulayıp Windows Update çalıştırır, sürüm güncellemesi gelirse (ki gelecektir, 1903 sürümündesin) yaparsın.

r şey yok. RAM'leri değiştirmediğin sürece mavi ekran almaya devam edeceksin ki zaten Memtest86'da bir sürü hata çıkmış. RAM'leri değiştirdikten sonra bu rehberi uygulayıp Windows Update çalıştırır, sürüm
peki kullanıcı hatası değil dimi ramin herşeyi duruyor iade etsem ödeme alır mıyım sizce ? ram önerirseniz sevinirim saolasın dostum

peki kullanıcı hatası değil dimi ramin herşeyi duruyor iade etsem ödeme alır mıyım sizce ? ram önerirseniz sevinirim saolasın dostum
Tam bilmiyorum o kısmını maalesef.

Memtest86 testini yaptım. 3 farklı test yaptım. İlk ikisinde 10 bine yakın hata geldi. Slot değişince bine indi hata sayısı.
Bu arada şu konuda kafam karıştı. Anakart kaynaklı olabilir mi onu düşündüm. @Murat5038 hocamı etiketleyeyim, cevap verirse onun cevabına göre hareket edersin.

RAM'i iade alacaklarını sanmıyorum, anakartınız nedir?
msi b365m pro vh
Tam bilmiyorum o kısmını maalesef.

Bu arada şu konuda kafam karıştı. Anakart kaynaklı olabilir mi onu düşündüm. @Murat5038 hocamı etiketleyeyim, cevap verirse onun cevabına göre hareket edersin.

Eklemeyi unuttum pardon. Nasıl oldugunu anlamadıgım bir şekilde termal macun bulaştırmışım RAM'lerin sarı soket yerine onları sildim sonra oraları silgi ile falan sildim ondan sonra diğer slota taktım.

Son düzenleme:
RAM'i iade alacaklarını sanmıyorum, anakartınız nedir?
msi b365m pro vh

Eklemeyi unuttum pardon. Nasıl oldugunu anlamadıgım bir şekilde termal macun bulaştırmışım RAM'lerin sarı soket yerine onları sildim sonra oraları silgi ile falan sildim ondan sonra diğer slota taktım.
Son durum nedir ?

Son düzenleme:
en son 2 saat önce bi mavi ekran almıştım ama ondan önce bugün hiç yemedim pfn list corrupttu sanırım (ama baya bi azaldı mavi ekran hatası alma sıklığım)

memory managment mavi ekranını aldım saat 3:26
Bende Asrock RX 560 var, daha hiçbir sorun yaşamadım henüz. RX 560 sorunları genellikle Biostar üzerinde nedense. Kötü firma da değil aslında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı