RX 560 sistem nasıldır?

Bütçe
3500
Satıcı ile birkaç kez konuştum ama kesin gitmeye karar vermedim henüz. Bu sistem yeterli gibi gelmişti PSU haricinde. Pollux 3AD sistemini özelleştirince 3885 TL oluyor. Bende şu an olan monitör VGA girişli ve eğer dönüştürücü ile halledemezsem yeni bir monitör almam gerekecek. Bunun yanında hoparlör vs de alacağım. Yine de eğer Pollux 3AD ile aralarında büyük bir fark varsa GameGaraj şubesine gidip o kasayı da inceleyebilirim.
Hocam nasıl bir özelleştirme yaptınız fotoğrafını atabilir misiniz?

Anladım. Hocam tercih sizin öteki kasada kötü değil açıkçası tek sıkıntı psu gibi duruyor. Seçim sizin hocam ikisi arasında aşırı bir fark yok. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam bir de son bir soru ile vaktinizi rica edeceğim. Ben daha ucuz olan sistemi almaya gidersem ne gibi test yapabilirim. Bilgisayardan parçaların aynı olup olmadığına bakmak dışında kısa sürede deneyebileceğim genel bir test vs. var mı acaba?

Hocam bir de son bir soru ile vaktinizi rica edeceğim. Ben daha ucuz olan sistemi almaya gidersem ne gibi test yapabilirim. Bilgisayardan parçaların aynı olup olmadığına bakmak dışında kısa sürede deneyebileceğim genel bir test vs. var mı acaba?
Hocam sistem yeni gibi zaten pek bir sıkıntı yaşayacağınız düşünmüyorum. Fakat yinede gönlünüzün rahat olmasını istiyorsanız. Ekran kartına furmark testi yapabilirsiniz(Yapacaksanız min 15 dk yapın). İşlemciye herhangi bir stres testi yapabilirsiniz. Ram ve ssd sıcaklığını test edebilirsiniz. Siz gitmeden önce söyleyin arkadaşa o yapıp atsın size test sonuçlarını. Sisteminizi zorlıyacak bir oyun açıp sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz anormal bir durum olursa farkedersiniz zaten. Aklıma gelenler bu kadar.

Hocam sistem yeni gibi zaten pek bir sıkıntı yaşayacağınız düşünmüyorum. Fakat yinede gönlünüzün rahat olmasını istiyorsanız. Ekran kartına furmark testi yapabilirsiniz(Yapacaksanız min 15 dk yapın). İşlemciye herhangi bir stres testi yapabilirsiniz. Ram ve ssd sıcaklığını test edebilirsiniz. Siz gitmeden önce söyleyin arkadaşa o yapıp atsın size test sonuçlarını. Sisteminizi zorlıyacak bir oyun açıp sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz anormal bir durum olursa farkedersiniz zaten. Aklıma gelenler bu kadar.
Teşekkür ederim iyi geceler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı