RX 560 Sistem Nasıldır?

Bütçe
2000-2500tl arası ama çok az geçebilir
Güç kaynağında ne var anlamadım 500W +80 kasa da ucuz oldugu için seçtim yoksan güzelini buulabilirim ama ucuz oldugu için.

Tamam araştırısan çok memnun olurum.
Şimdi başka forumlara da baktım. 80+ sertifikası yok ki diye geçiyor gösterdiğiniz PSU.
Hemde bu markalar sizi kısa süre götürür. O yüzden ben siz mutlu olun diye söylüyorum. Daha bilindik markalara yönelebilirsiniz bu konuda.

Şimdi başka forumlara da baktım. 80+ sertifikası yok ki diye geçiyor gösterdiğiniz PSU.
Hemde bu markalar sizi kısa süre götürür. O yüzden ben siz mutlu olun diye söylüyorum. Daha bilindik markalara yönelebilirsiniz bu konuda.

Yardımcı olabilir misiniz güç kaynağı konusunda ama +80 olsun kasa konusunda da yardımcı olabilir misiniz.
Cuma İncehesap Gaming gecesini de bekle. RX570 800-1000 arasına alabilirsin. İşlemci belki 1600 AF uyguna yakalarsın.

Ama RX570 Ryzen 3 1200 darboğaz olur.

Kasa bilerek ucuz oldugu içi, n seçtim görünüş önemli değil ama güç kaynağı bence kötüdeğil 500W +80.

RX570 AMD Ryzen 3 1200 darbpğaz olur.
RX 560'dan çok daha iyi performans verir.
RX 470 ile darboğaz yapmaz ama RX 570'de ise biraz darboğaz olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı