RX 560 sisteme Windows 7 vs Windows 10

rusya

Hectopat
Daha fazla  
4 GB RAM i3 nesil Intel işlemci yanlış bilmiyorsam AMD RX560 sisteme Windows 10 kurulu. Windows 7 veya Windows 8 geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim? Çünkü ara sıra sistem donuyor kendi haline gelmesini bekliyorum yani bana kalan RAM 2 GB'den az. Mesela Minecraft oynarken arkadan Google zor açıyorum, açıldığında da kasıyor bayağı bir. Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 e geçebilirsiniz.

Kardeşim yapman gereken Windows sürümünü değiştirmek değil, RAM miktarını artırmak ve diskin SSD değil ise SSD ile yenilemek. Bütçen varsa bunlar dışında ne yaparsan yap performansını ve hızını ciddi seviyede artıramazsın. 4 GB RAM günümüz şartları için oldukça düşük.

Kardeşim yapman gereken Windows sürümünü değiştirmek değil, RAM miktarını artırmak ve diskin SSD değil ise SSD ile yenilemek. Bütçen varsa bunlar dışında ne yaparsan yap performansını ve hızını ciddi seviyede artıramazsın. 4 GB RAM günümüz şartları için oldukça düşük.

Haklısın fakat ileride yeni laptop alacağım bu yüzden şimdilik ayakta tutabilecek bir Windows sürümü istiyorum.

Windows 7 de çoğu destek kesildi Windows 8.1 veya LTSC LTSB Windows 10.
LTSC LTSB nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı