RX 560 Superposition Benchmark sonuçları

Başlamadan önce vermek zorunda olduğum birkaç bilgi:

-Kartta vBIOS bulunmaktadır, orijinali RX 460'tır. UV bulunmaktadır.
-Kullanılan kasa: Ranker Cygnus V2.
-Kullanılan termal macun: Snowman MTG10. Snowman MTG Termal Macun Ön İncelemesi

Not: Motion Blur'un herhangi bir etkisi yok, o yüzden kapalı.

1080p Extreme

Superposition GPU Extreme.png


1080p High

Superposition GPU High.png


1080p Medium

Superposition GPU Medium.png


1080p Low

Superposition GPU Low.png


Sonuç olarak, her ne kadar Extreme performansı kötü olsa da böyle bir kart için bence genel sonuçları fena değil. Böyle zorlu bir testi patlamadan bitirebilmesi bile iyidir.

Sorunuz olursa yazabilirsiniz, karşılaştırma amaçlı kendi testlerinizi de paylaşabilirsiniz. Özellikle RX550-560 ve GTX 1050-1050 Ti; GT 1030 kullananlar bu testi yaparsa ayrıca mutlu olurum.

İndirme bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz: Superposition Benchmark
 
Son düzenleme:
RX 460`in stok hali ile aralarinda ne kadar fark var hocam?
Basit cevap olarak 15-20 FPS. vBIOS konusunda shader farklarını görebilirsin. Tek sıkıntısı kartta ek güç girişi olmadığı için 1300 MHz çekirdek hızıyla kullanamam.

 
Hocam ben anlamadım şimdi RX 460'a RX 560 BIOS'u atıp performansını mı arttırdın? Bende MSI RX 460 4 GB OC var, ben yapsam bir sorun çıkar mı, ısınma WattMan gibi?
 
Hocam ben anlamadım şimdi RX 460'a RX 560 BIOS'u atıp performansını mı arttırdın? Bende MSI RX 460 4 GB OC var, ben yapsam bir sorun çıkar mı, ısınma WattMan gibi?
Evet, aynı dediğin gibi. Kartının modeliyle uyumlu RX 560 BIOS'u bulursan yukarıda paylaştığım rehberdeki işlemlerle birlikte BIOS atabilirsin kartına.
 
Evet, aynı dediğin gibi. Kartının modeliyle uyumlu RX 560 BIOS'u bulursan yukarıdaki rehberdeki işlemlerle birlikte BIOS atabilirsin kartına.

Isınma WattMan tarzı sorunlar olur mu hocam? Kart geldiğinden beri hiç termal macun yenilemedim. Yük altında Max 78 derece gördüm.
 
Isınma WattMan tarzı sorunlar olur mu hocam? Kart geldiğinden beri hiç termal macun yenilemedim. Yük altında Max 78 derece gördüm.
WattMan hatası yazılıma bağlı, şu anlık. Bende de oluyor, sıfırlanan ayarlar UV yaptığım ayarlar, (Performans > ayarlanıyor kısmındaki) onu da halihazırda kaydettiğim xml dosyaları sayesinde direkt eski haline alıyorum. Ayarların sıfırlanması birden fazla olaya bağlı olabiliyor.

Isınma konusunda da kartının modeli ve bakımı önemli, bendeki kart tek fan MSI RX 460. UV ve bakımla birlikte testte gördüğün gibi 58 derece maks.
 
WattMan hatası yazılıma bağlı, şu anlık. Bende de oluyor, sıfırlanan ayarlar UV yaptığım ayarlar, (performans > ayarlanıyor kısmındaki) onu da halihazırda kaydettiğim xml dosyaları sayesinde direkt eski haline alıyorum. Ayarların sıfırlanması birden fazla olaya bağlı olabiliyor.

Isınma konusunda da kartının modeli ve bakımı önemli, bendeki kart tek fan MSI RX 460. UV ve bakımla birlikte testte gördüğün gibi 58 derece maksimum.

Yardımcı olduğun için teşekkürler hocam vaktim olunca deneyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı