RX 560 vs 1050 Ti

1. si aralarında 50 FPS gibi uçurum bir FPS farkı yok. 2.si 1050 Ti 75W güç ile bu performansı veriyor RX 570 120W ile daha iyi bir performans veriyor gayet normal. Tüketim/performans değerinin 1050 Ti'da daha iyi olacağını düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin.
2. El alacak isen 1050Ti daha iyi olacaktır.
50W güç için GTX 1050Ti gibi bir ekran kartı alınmaz. 2020 oyunlarını oynatamaz. 2. el RX 570'ler çok ucuz bulunuyor zaten hem 2. el kart almasını tavsiye etmem.

1. si aralarında 50 FPS gibi uçurum bir FPS farkı yok. 2.si 1050 Ti 75W güç ile bu performansı veriyor RX 570 120W ile daha iyi bir performans veriyor gayet normal. Tüketim/performans değerinin 1050 Ti'da daha iyi olacağını düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin.
2. El alacak isen 1050Ti daha iyi olacaktır.
Yanlışın var hem de bal gibi. RX 570 almak varken 1050Ti almak mantıksızlığın dik alası. RX 570 ikiye katlıyor o kartı, 1060'ın rakibi bir kart. Hayatımda ilk kez 45W için iki katı performansı veren bir kartı reddedeni görüyorum 🤣 🤣
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

50W güç için GTX 1050 Ti gibi bir ekran kartı alınmaz. 2020 oyunlarını oynatamaz. 2. el RX 570'ler çok ucuz bulunuyor zaten hem 2. el kart almasını tavsiye etmem.

Yanlışın var hem de bal gibi. RX 570 almak varken 1050 Ti almak mantıksızlığın dik alası. RX 570 ikiye katlıyor o kartı, 1060'ın rakibi bir kart. Hayatımda ilk kez 45W için iki katı performansı veren bir kartı reddedeni görüyorum 🤣 🤣
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu sahibi RX 560 mı GTX 1050 Ti mı demiş bana neyi savunuyorsunuz ? Zaten RX570'in daha iyi bir kart olduğunu yazmışım daha bana neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.

Konu sahibi RX 560 mı GTX 1050 Ti mı demiş bana neyi savunuyorsunuz anlamış değilim. Zaten RX570'in daha iyi bir kart olduğunu yazmışım daha bana neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Sana bişey ıspatlamaya çalışmıyorum zaten ? :D Sen bana yanıt attın ve "yanlışım varsa düzeltin dedin" bende 1050 ti alınmaz dedim. Kendi yazdığın şeyi okumanı 6 kez tavsiye ederim.

Sana bir şey ıspatlamaya çalışmıyorum zaten? :D sen bana yanıt attın ve "yanlışım varsa düzeltin dedin" bende 1050 Ti alınmaz dedim. Kendi yazdığın şeyi okumanı 6 kez tavsiye ederim.

Konu sahibinin yazdıklarını okusaydın RX 570 al 1050 Ti'ı ikiye katlıyor demezdin. i3 3210 ile RX 570 besleyebileceğini düşünüyorsan kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı