Sapphire AMD Radeon Radeon RX 560 Pulse 11267-18-20G 4 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Performans olarak 1050 Ti önde. Gerçek 1050 Ti performansı vermez diye bir şey yok. Sonuçta chipset'i belli. Kartın soğutma performansı veya kullanım ömrünü etkiler sadece üretici firma. Onun dışında performanslık bir durum yok. Kart aynı kart. Arktek hakkında bir bilgim yok fakat performans olarak 1050 Ti.
Sapphire AMD Radeon Radeon RX 560 Pulse 11267-18-20G 4 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam fake GPU değilse tabii ki de 1050 Ti ama arktek ne kadar güvenli bilemem internetten yurt dışı bir araştırma yap belki yabancılarda ünlü Türkiye'de Turbox'tan kötü diyoruzdur.
biliyorum gtx 1050 ti iyi ama işte arktek diye gerçek gtx 1050 ti performansından daha düşük bir performans verir diye korkuyorum bilen birisi lütfen mesaj atsın
Biliyorum GTX 1050 Ti iyi ama işte arktek diye gerçek GTX 1050 Ti performansından daha düşük bir performans verir diye korkuyorum bilen birisi lütfen mesaj atsın.
Hocam N11 güvenilir bir sitedir fakat satıcının güvenilirliği konusunda genel mağaza puanına ve yorumlarına bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz. Ama dediğim gibi aracı N11 olduğu için sorun çıkmaz. Zaten para ilk olarak N11 bünyesinde kalıyor ve siz onaylamazsanız bir süre orada kalıyor. Eğer bir sorun olursa zaten iade veya değişim yaparsınız.