RX 560 vs Quadro 1200

Can2626

Decapat
6 GB RAM var bilgisayarımda. Windows 7 işletim sistemim var. 2 GB Nvidia GT 730 ekran kartım, i3 işlemcim mevcut. 2 sorum olacak ekran kartımı 300'e sayıyor arkadaşım bilgisayarcı yerine takasla Asus AMD 4 GB RX 560 vereyim 500 TL ye 2. el diyor bunu alayım mı?

Veya Nvidia Quadro 1200 varmış elinde sıfır bunu da 1100'e takasla bırakacak. Hangisi alayım? Arkadaşım diyor ki 600'lük power supply işini görür diyor bende 230 var. Başka bir arkadaşım da elimde biçimin madencilikten çıkma Gold Power Supply'ler var normalde 200 dolar 500'e bırakırım diyor. Ben pek bu işlerden anlamıyorum bana lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madencilikten çıkma PSU'lar aynı kartlar gibi gün boyunca çalıştırılmış yani hiç kapanmamış, ekran kartına tam güç bağlanmış şekilde satılıyor. Onun yerine 500 TL'ye çok kaliteli 700W PSU'lar var sıfır onlardan alın. Ayrıca GT 730 2 GB'ın ikinci eli için 300 harika bence. Yerinde olsam RX 560 tercih ederdim. Yalnız işlemcinin tam nesili, modeli ne?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı