RX 560 zaman aşımı hatası ve siyah ekran

ugur26

Hectopat
Merhaba değerli arkadaşlar. Öncelikle sorunumla ilgili forumda kısa bir araştırma yaptım ancak net bir çözüm sunulan konu bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım. Sorunum başlıkta da yazdığım gibi bilgisayarın ekranı bir anda donuyor ve birkaç saniyeliğine siyah ekran olup tekrar geri geliyor ve ardından AMD hata raporu başlıklı "AMD sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik" diye bir uyarı çıkıyor. Ekran kartım RX560, sürücüsü güncel. Zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkürler.

Merhaba değerli arkadaşlar. Öncelikle sorunumla ilgili forumda kısa bir araştırma yaptım ancak net bir çözüm sunulan konu bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım. Sorunum başlıkta da yazdığım gibi bilgisayarın ekranı bir anda donuyor ve birkaç saniyeliğine siyah ekran olup tekrar geri geliyor ve ardından AMD hata raporu başlıklı "AMD sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik" diye bir uyarı çıkıyor. Ekran kartım RX560, sürücüsü güncel. Zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkürler.
Yeni gelen sürücüye geçince aynısını bende yaşadım. Eski sürüme dönün hocam.

Dostum aynı sorunu 2 haftadır yaşıyorum bir türlü çözemedim driveri DDU ile kaldırıp başka driver yuklesemde düzelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı