RX 5600 ve R5 1600 AF için 400 TL'ye güç kaynağı önerisi

Bütçe
400tl

THE ACE

Kilopat
Merhaba, 1 ay öncesine kadar GTX 1060 kullanıyordum fakat ekran kartım bozulunca RX 5600 aldım ve yanında Sharkoon 650V2 bir güç kaynagi aldım. 20 gün boyunca sorunsuz kullandım, 21. günde güç kaynagi bozuldu, garantiye gönderdim, garanti iade edin deyince ben de size danismak istedim.

Bütçeniz artmaz ise:
Bütçeniz artar ise:
Önerim Pylon almanız.

Öncelikle öneriler için teşekkürler 550 liğe cikmaya calisicağım fakat diger arkadaşların da onerilerini bekliyeceğim karar verdiğimde yazarım ve teşekkürlerimi sunarım.
Bir de bir sorum olacak güç kaynagi bozuldu dediğim patladı ama yüksek çaplı bir patlama degil pat etti bozuldu anakart a ve diğer bilesenlere bir şey olmuş mudur?

Öncelikle öneriler için teşekkürler 550 liğe cikmaya calisicam fakat diger arkadaşların da onerilerini bekliyeceğim karar verdiğimde yazarım ve teşekkürlerimi sunarım.
Bir de bir sorum olacak güç kaynagi bozuldu dediğim patladı ama yüksek çaplı bir patlama degil pat etti bozuldu anakart a ve diğer bilesenlere bir şey olmuş mudur?
Olabilir, olmaya da bilir.
FSP iyi PSU konusunda. Kesinlikle ucuza kaçma, PSU sistemin bel kemiğidir.

Merhaba buyuk ihtimalle XPG'yi alacağım fakat ben overclock ta yapmak istiyorum yeterli olur mu? Bir de once ki PSU da voltaj degerleri sabit değildi galiba RDR gibi oyunlarda cok fazla darbogaz oluyordu bunun PSU ile bir alakasi var midir?
2K yapsam bile darbogaz oluyordu bayağı.
Dediginiz gibi umarim parcalara bir şey olmamıştır.
(Overclock 3.9 GHz yapsam bile) herhangi bir öneriniz var mi konudan saptim ama.
Bütçe 500 olarak değişti arkadaşlar baska önerisi olan var mı?
Bütçeniz artmaz ise:
Bütçeniz artar ise:
Önerim pylon almanız.

FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Çıkabilirsen bu çok daha iyi olur.

Bütçeniz az. FSP Hydro k almayın bence. Sorunsuz bir PSU fakat XPG pylon almaya çalışın derim.

Merhaba bu ürün nasıldır kötü derseniz XPG alirim buyuk ihtimal.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı