RX 5600 XT alınır mı?

Arkadaşlar arada kaldım. Sürücü sorunları düzeldi diyen var hala devam ediyor diyen var. Kullananlar net bir cevap verirse sevinirim. Bir hazır sistemde kullanılmış.

Ben öyle duymuştum ama bu sorun güncellemelerle zaten ortadan kalkabilir ki kalkmış da okuduklarıma göre. O yüzden kasma RTX istiyorsan senin için önemliyse NVIDIA yok benim için önemsiz oynayayım diyorsan AMD. Çok fazla kasma arada kalırsın yoksa.

Arkadaşlar arada kaldım. Sürücü sorunları düzeldi diyen var hala devam ediyor diyen var. Kullananlar net bir cevap verirse sevinirim. Bir hazır sistemde kullanılmış.
Kardeş bende 5700XT var. Ben almadan önce de herkes alma sorunlu yok çok ısınıyor bilmem ne bir ton kusur bulunuyordu. Gittim aldım 60 derece üstüne çıkmıyor ve sıfır sürücü sıkıntısı. Eskiden doğru çok fazla hatalar varmış ama artık onlar düzeltildi. Bazıları hala ilk çıktığındaki hatalar duruyor sanıyor.

Bir sorum daha var cevaplarsanzı sevinirim. Nvidia tarafında RTX Teknolojisi dışında kartlarında olan, ama AMD de olmayan başka bir teknolojisi var mı?
DLSS.

Kardeş bende 5700XT var. Ben almadan önce de herkes alma sorunlu yok çok ısınıyor bilmem ne bir ton küsur bulunuyordu. Gittim aldım 60 derece üstüne çıkmıyor ve sıfır sürücü sıkıntısı. Eskiden doğru çok fazla hatalar varmış ama artık onlar düzeltildi. Bazıları hala ilk çıktığındaki hatalar duruyor sanıyor.

Ya şu var bir de. Gidip uygun yollu olsun diye kötü soğutmalı modellerini alıyorlar. Üstüne bir de kasalarının havalandırmasına özen göstermiyorlar. Sonra ısınıyor oluyor. 60 derecenin üstünü görmedim ben kasamda tek fan vardı sadece çıkış arka fanı. Şu an üst ve ön fanları taktığımdan beri 55 derecenin üstünü görmedim.

Bir sorum daha var cevaplarsanzı sevinirim. Nvidia tarafında RTX Teknolojisi dışında kartlarında olan, ama AMD de olmayan başka bir teknolojisi var mı?
DLSS var ama onu da çok önemli görmüyorum ben suan ki düzeylerde zaten alıcağın kart güçlü bi kart sorun yaşamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nedir bu DLSS, çok mu önemli?

Nedir bu DLSS, önemli mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı