RX 5600 XT fiyatları düşer mi?

• Konuyu başlatan rexiss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.862
Dolar euro ve pandemi olumlu yönde gitse bile bitcoin 33.000 dolar olmuş durumda. Bitcoin'cilerin tekrardan ekran kartlarına hücum edeceğini düşünüyorum, dolayısıyla eğer bitcoin böyle giderse fiyatlar yükselebilir.

Dolar euro ve pandemi olumlu yönde gitse bile bitcoin 33.000 dolar olmuş durumda. Bitcoin'cilerin tekrardan ekran kartlarına hücum edeceğini düşünüyorum, dolayısıyla eğer bitcoin böyle giderse fiyatlar yükselebilir.
Ne yapacağımızı şaşırdık :).

@Silinen üye 5500 XT ile yardımcı olabilecek şunları bırakabilirim. Birisi benim test videosu çekip yüklediğin kanal. Benchmarklar bazen eski veya 5900X gibi işlemcilerle yapıldığından yanlış yönlendirebiliyor.

Son düzenleme:
@Silinen üye 5500 XT ile yardımcı olabilecek şunları bırakabilirim. Birisi benim test videosu çekip yüklediğin kanal. Benchmarklar bazen eski veya 5900X gibi işlemcilerle yapıldığından yanlış yönlendirbiliyor.

Çok teşekkür ederim, bakıyorum hemen.

Daha demin Gpu fiyatlarının tavan yapacağı ile ilgili bir video izledim. GamerMeld kanalı olabilir. Bizim ülkeyi salla da, Avrupa ve Amerika ülkelerinde bile durum yavaştan tatsız bir hal almaya başladı.

Daha demin Gpu fiyatlarının tavan yapacağı ile ilgili bir video izledim. GamerMeld kanalı olabilir. Bizim ülkeyi salla da, Avrupa ve Amerika ülkelerinde bile durum yavaştan tatsız bir hal almaya başladı.
Çok üzücü.
Acaba videoda tahmini olarak ne zaman yükseleceği yazıyor muydu?

Eğer AMD şart değilse 5600'den 5500E düşmek yerine 1660/S alabilirsin daha performanslı en azından.

Çok üzücü.
Acaba videoda tahmini olarak ne zaman yükseleceği yazıyor muydu?
Çin meşeili "MediaOutlet" b450 ve h410 çipset anakartların ve pcb'lerin stoklarında aşırı düşüş olduğuna dair bir haber yayınlamış, özellikle Amd işlemcilerinin de bu konudan nem aldığı yazıyor. Aynı şekilde Gpu fiyatlarının hem son dönemde tekrar yükselişe geçen BitcoinMining dalgası ile birlikte hem de Bot, yazılım vs kullanarak ekran kartlarını stoklardan toplayıp karaborsacı havasında Ebay vs gibi sitelerde açık arttırma ile fahiş fiyatlardan satan dallamalar sayesinde 2021'in ilk çeyreği fiyatların tavan yapacağı yazıyor. Aynı zamanda bitcoin işi öyle artık 3 5 rx570 alıyım evde yaparım gibi de değil.

Ethereum Mining Farm with 78 RTX 3080 Graphics Cards Spotted.​

Screenshot_4.jpg

Elemanlar 78 tane Rtx 3080 ile mining sistemi kurmuşlar, hesap et artık kim bilir dünyada bu işi yapan kimler vardır. Gene bizim ülke için çok sıkıntı yok, yani alabilen yok...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı