RX 5600 XT geleceğe dönük mü?

Umutcengiz35

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce kartı yükseltmeli miyim? Yoksa yeni çıkacak oyunlarda 1080P'de güzel bir performans sağlar mı bu kart bana? Yeni Ryzen 4000 serisi işlemci ile kullanmayı düşünüyorum bu ekran kartını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sizin beklentilerinizle ilgili. RX 5600 XT 1080p için güçlü bir kart. Biraz ayar kısmaktan çekinmezseniz 3-4 yıl rahatlıkla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayar kısmaktan ben çekinmem ya, eski ekran kartımda gölge ayarlarını vs. kısıyordum sürekli zaten.
Konu açmışken şunu da sorayım, Ryzen 4000 serisi işlemci ile bu ekran kartı uyumlu çalışır değil mi? İşlemcinin ekran kartına göre çok güçlü gelip de sıkıntı çıkartması gibi bir durum var mı?

Ayar kısmaktan ben çekinmem ya, eski ekran kartımda gölge ayarlarını vs. kısıyordum sürekli zaten.
Konu açmışken şunu da sorayım, Ryzen 4000 serisi işlemci ile bu ekran kartı uyumlu çalışır değil mi? İşlemcinin ekran kartına göre çok güçlü gelip de sıkıntı çıkartması gibi bir durum var mı?
Ryzen 1600 ucu ucuna 2070S kaldırıyor. Sorun olacağını sanmıyorum. İşlemci güçlü gelsede bir sorun teşkil etmez tam tersi olursa sorun olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı