MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar RX 5600 XT ekran kartım var masaüstün'de boşta iken 50° oyuna girdiğimde 80° oluyor bu sıcaklıklar normal midir?
Arkadaşlar RX 5600 XT ekran kartım var masaüstün'de boşta iken 50° oyuna girdiğimde 80° oluyor bu sıcaklıklar normal midir?
gutslquaz Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 MEnes54 dedi: Arkadaşlar RX 5600 XT ekran kartım var masaüstün'de boşta iken 50° oyuna girdiğimde 80° oluyor bu sıcaklıklar normal midir? Genişletmek için tıkla... 80 derecenin üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok. Ayrıca 80 dereceyi GPU kullanımı yuksek oyunlarda goruyorsa normalin biraz üstüdür. Eger GPU kullanımı 90ları görmemesine ragmen 80 derece ise sıkıntı vardır.
MEnes54 dedi: Arkadaşlar RX 5600 XT ekran kartım var masaüstün'de boşta iken 50° oyuna girdiğimde 80° oluyor bu sıcaklıklar normal midir? Genişletmek için tıkla... 80 derecenin üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok. Ayrıca 80 dereceyi GPU kullanımı yuksek oyunlarda goruyorsa normalin biraz üstüdür. Eger GPU kullanımı 90ları görmemesine ragmen 80 derece ise sıkıntı vardır.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 4 Ekim 2023 #3 Kart bakimsizsa normal.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.207 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile .
Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile .
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile . Genişletmek için tıkla... Asus Rx 5600 xt dual 6 gb SEMIKAANCAKIR dedi: Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile . Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yüklü oyunda öyle the witcher 3 te mesela başka oyunlarda valorantta mesela 80 derece görmiyor
SEMIKAANCAKIR dedi: Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile . Genişletmek için tıkla... Asus Rx 5600 xt dual 6 gb SEMIKAANCAKIR dedi: Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile . Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yüklü oyunda öyle the witcher 3 te mesela başka oyunlarda valorantta mesela 80 derece görmiyor
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.207 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #6 MEnes54 dedi: ASUS RX 5600 XT Dual 6 GB Ekran kartı yüklü oyunda öyle The Witcher 3'te mesela başka oyunlarda Valorant'ta mesela 80 derece görmiyor Genişletmek için tıkla... Bakım zamanı gelmiş, termal macun ve pad değişimi lazım gibi.
MEnes54 dedi: ASUS RX 5600 XT Dual 6 GB Ekran kartı yüklü oyunda öyle The Witcher 3'te mesela başka oyunlarda Valorant'ta mesela 80 derece görmiyor Genişletmek için tıkla... Bakım zamanı gelmiş, termal macun ve pad değişimi lazım gibi.
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: Bakım zamanı gelmiş, termal macun ve pad değişimi lazım gibi. Genişletmek için tıkla... Pad nedir
SEMIKAANCAKIR dedi: Bakım zamanı gelmiş, termal macun ve pad değişimi lazım gibi. Genişletmek için tıkla... Pad nedir
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.207 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #8 MEnes54 dedi: Pad nedir Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MEnes54 dedi: Pad nedir Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #9 SEMIKAANCAKIR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi? Ekran kartım işlemciye göre biraz daha iyi hatta biraz dar boğar yapıyor ondanda olabilirmi MEnes54 dedi: Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi? Ekran kartım işlemciye göre biraz daha iyi hatta biraz dar boğar yapıyor ondanda olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Ekim 2023
SEMIKAANCAKIR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi? Ekran kartım işlemciye göre biraz daha iyi hatta biraz dar boğar yapıyor ondanda olabilirmi MEnes54 dedi: Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi? Ekran kartım işlemciye göre biraz daha iyi hatta biraz dar boğar yapıyor ondanda olabilirmi? Genişletmek için tıkla...
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.207 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #10 MEnes54 dedi: Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi? Genişletmek için tıkla... Önden hava alip arkadan dışarı atabilecek şekilde hava akışı sağlarsanız düşer
MEnes54 dedi: Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi? Genişletmek için tıkla... Önden hava alip arkadan dışarı atabilecek şekilde hava akışı sağlarsanız düşer