RX 5600 XT GPU sıcaklığı kaç olmalı?

MEnes54

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar RX 5600 XT ekran kartım var masaüstün'de boşta iken 50° oyuna girdiğimde 80° oluyor bu sıcaklıklar normal midir?

Arkadaşlar RX 5600 XT ekran kartım var masaüstün'de boşta iken 50° oyuna girdiğimde 80° oluyor bu sıcaklıklar normal midir?

80 derecenin üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok. Ayrıca 80 dereceyi GPU kullanımı yuksek oyunlarda goruyorsa normalin biraz üstüdür. Eger GPU kullanımı 90ları görmemesine ragmen 80 derece ise sıkıntı vardır.

Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile .
Asus Rx 5600 xt dual 6 gb

Model nedir? Benim 3 yıllık bakımsız Gaming X 5600XT modeli yük altında 58-59 derece geçmiyor %45 fan ile .
Ekran kartı yüklü oyunda öyle the witcher 3 te mesela başka oyunlarda valorantta mesela 80 derece görmiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi?

Ekran kartım işlemciye göre biraz daha iyi hatta biraz dar boğar yapıyor ondanda olabilirmi

Bir de kasada hiç ekstra fan bulunmuyor fan taksam sıcaklık düşer mi?

Ekran kartım işlemciye göre biraz daha iyi hatta biraz dar boğar yapıyor ondanda olabilirmi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı