Yok zamanında tuttular beni, ekran kartını kötülediler bekle fiyatı düşer dediler ve driver sorunları var dediler.GPU; 150W. 550W-500W bir güç kaynağı da yeterli olacaktır ama daha stabil, daha sorunsuz kullanım için 600W çok daha iyi olur.
High Power çok iyi bir markadır isterseniz; GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA bu ürüne de bakabilirsin ama siparişi verdiysen; geri çekme.
Sorun çıkmaz. 1x8 pin gereksinimi var ve High Power modelinde bu girişler de mevcut.Yok zamanında tuttular beni, ekran kartını kötülediler bekle fiyatı düşer dediler ve driver sorunları var dediler.
Şimdi 500 tl daha fazla verip alcam kafaya koydum güç-pin girişleri anakart uyumu v.s bir sıkıntısı olmaz değil mi ?
6+2 pinler 8 pin ile aynı mı ? 2 tane var yazıyor üstünde.Sorun çıkmaz. 1x8 pin gereksinimi var ve High Power modelinde bu girişler de mevcut.
Evet, evet aynı.6+2 pinler 8 pin ile aynı mı ? 2 tane var yazıyor üstünde.
Hocam mesela bende uc uca eklenmiş 3 tane sanırım 8 pin vardı. Yardım ettiğim adamın PSU’sunu öğrenirsen ona da yardımcı olacağım. Zaten direkt tek pin halinde 8 pin bile çok yok diye biliyorum. 6+2 olarak geçiyor. 14 olması saçma geldi. 6+2+6'dır değil mi? 600W PSU yeterli olacaktır.PSU'larda genelde 8+8 pin vardır ama 6+2 yapısındadır ikisi de. Yani 6 sabit, 2 takılıp çıkartılabilir. Böyle bir güç kaynağında 8+6 yapabilirsiniz yani. Dediğim gibi 8 pin yanında çıkartılabilir 2 pin vardır. Onu çıkartınca 6 pin elinizde kalır. Kıvırma olayını tam çözemedim, konu daha detaylı anlatınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.