Satılık RX 5600 XT i3 12100F bilgisayar

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Bilgisayarımı üniversiteye geçtiğim için satıyorum. Normalde asla satmak istemiyordum fakat il dışına çıkıyorum. Ondan dolayı laptop almam lazım.
Gigabyte RX5600 XT 3 fanlı
i3 12100F
Kingston Fury 2x8 16 GB 3200 MHz
Gigabyte H610M K
240 GB SSD 1 TB HDD.
DeepCool PK550D 550 watt

Parçalar bu şekilde. Ekran kartı bu sıcaklarda bile 60 dereceyi geçtiğini çok nadir gördüm. Zaten kart fan açmıyor yük olmayınca. Anakart ve işlemciyi 3 Ocak 2024 tarihinde aldım ve belgeleri kutuları duruyor. İsterseniz Discord yayını ile istediğiniz testleri yapabilirim. İsterseniz videolu şekilde FurMark veya oyun testi atarım. İstek oyununuz var ise indirip test videosu bile atarım. Güzel dizüstü cihazınız var ise takas yapabiliriz üzerine para da verebilirim. Konum İstanbul Avrupa. tek kötü yanı dış kasası o da eski kasalardan tek eksisi kozmetik. sarı site linkimi bıraktım kasamın fotoğrafı orada.

fiyat düşüncem 10.000TL

Bileşenler iyi aslında da kasa hiç olmamış. 8.5-9’a kasasız ver alan arkadaş 1100’e teknobiyotikten kasa çeksin kendine, fahiş kargo ücretin de kurtulmuş olur. 🙂

Son düzenleme:
Bileşenler iyi aslında da kasa hiç olmamış. 8.5-9'a kasasız ver alan arkadaş 1100'e Teknobiyotik'ten kasa çeksin kendine, fahiş kargo ücretin de kurtulmuş olur. 🙂

Alacak arkadaş varsa yardımcı oluruz tabii.

Parça parça satmayı düşünmüyorsunuz değil mi? Eğer düşünüyorsanız 5600X için fiyat alabilir miyim?

Hocam düşünmüyorum kusuruma bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı