KökTürk
Kilopat
- Makaleler
- 1
i3 10105F.
RX 6500 XT.
H510M-K
16 GB garantili RAM. Markasını unuttum ama kaliteli bir RAM idi.
Zalman 500 watt PSU.
RGB büyük kasa.
İşlemci hariç bütün ürünlerin garantisi kutusu ve faturası duruyor.
Hepsinin 1 buçuk sene daha garantisi vardır daha jelatinlerini bile çıkarmadım.
Neredeyse bütün oyunları oynayıp bitirmişimdir Far Cry 1'den 6 ya kadar dyng light 1 2
Oynamadığım oyun yok diyebilirim yüksek sistem isteyen oyunları (RDR2 Cyberpunk God of War dyng lght 2 )
Bunların hepsini medium ayarlarda kasmadan akıcı bir şekilde bitirdim.
Fiyat 12 bin gibi düşündüm ama piyasası ne eder bilemiyorum kasa tertemiz 5 6 aylık falan bir işlemciyi sıfır almadım o kadar ona da gerek duymadım zaten işlemciler kolay kolay bozulmazlar adamlar 20 senelik işlemcileri kullanıyorlar sıkıntı olmuyor bunda mı olacak gibisinden düşünceyle aldım hala taş gibi problemim yok.
Satma nedenim ise bilgisayara zaman ayırmıyorum sıkıldım artık zaten zevkini aldım satıyorum belki bir dizüstüye geçerim.
RX 6500 XT.
H510M-K
16 GB garantili RAM. Markasını unuttum ama kaliteli bir RAM idi.
Zalman 500 watt PSU.
RGB büyük kasa.
İşlemci hariç bütün ürünlerin garantisi kutusu ve faturası duruyor.
Hepsinin 1 buçuk sene daha garantisi vardır daha jelatinlerini bile çıkarmadım.
Neredeyse bütün oyunları oynayıp bitirmişimdir Far Cry 1'den 6 ya kadar dyng light 1 2
Oynamadığım oyun yok diyebilirim yüksek sistem isteyen oyunları (RDR2 Cyberpunk God of War dyng lght 2 )
Bunların hepsini medium ayarlarda kasmadan akıcı bir şekilde bitirdim.
Fiyat 12 bin gibi düşündüm ama piyasası ne eder bilemiyorum kasa tertemiz 5 6 aylık falan bir işlemciyi sıfır almadım o kadar ona da gerek duymadım zaten işlemciler kolay kolay bozulmazlar adamlar 20 senelik işlemcileri kullanıyorlar sıkıntı olmuyor bunda mı olacak gibisinden düşünceyle aldım hala taş gibi problemim yok.
Satma nedenim ise bilgisayara zaman ayırmıyorum sıkıldım artık zaten zevkini aldım satıyorum belki bir dizüstüye geçerim.