RX 5600 XT ile mining yapmak

En mantıklı yapılabilecek OC değerlerine nereden ulaşabilirim daha yeni olduğum için pek bir bilgim yok.

Bir de 1 sene mining yaptıktan sonra kartta performans düşüklülüğü hissettinizmi.

YouTube'dan veya direkt olarak aratarak bulabilirsin ama her kartın kendine üzgü ayarı ayarı var tek tek yavaş yavaş denemen lazım en stabil ayarı bulmak için. Hayır performans kaybı olmadı sadece fazla tozlanma oluyor onu da temizlersin.

Teşekkür ederim

Bir de 1 sene mining yaptıktan sonra kartta performans düşüklülüğü hissettinizmi.
Yüksek çalışma sıcaklığı, ortam nem yüzdesi, yüksek çalışma sıcaklığı farklılıkları, üretim kalitesi elektronik kompanentlerin ömrüne etki eden asıl unsurlar bunlar. Bunlara dikkat edildikten sonra birşey olacağını sanmıyorum. Üretim kalitesi iyi olan elektronik kompanent kolay kolay bozulmuyor. Şuanda HP Spectre 360 dan yazıyorum, adamlar öyle kaliteli bir laptop üretmişler ki 7 yıl sonra bile ilk gün ki gibi çalışıyor. Hayranlık ve saygı duyuyorum. Eşimde geçen yıl Mate 20 lite aldım. ilk 6 ay çok memnundum. 6 aydan sonra telefonu kullanamaz olduk. Aklıma geldikçe küfrediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…