Satıldı RX 5600 XT Mech OC ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Ekran kartını satın almak için konu sahibi ile anlaştık teslim aldıktan sonra deneyimlerimi de ekleyeceğim. Teşekkürler.
Alışverişin her aşamasında bilgi ve destek verdi. Testler ve bilgilendirme konusunda yardımcı oldu. Hızlı bir şekilde kargoya teslim edildi. Güzel ve sağlam bir şekilde paketleme yapılmıştı. Teslim aldıktan sonra sorunsuz bir şekilde ulaştığını da kontrol ettim. Genel olarak her konuda memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Teşekkürler.

Alışverişin her aşamasında bilgi ve destek verdi. Testler ve bilgilendirme konusunda yardımcı oldu. Hızlı bir şekilde kargoya teslim edildi. Güzel ve sağlam bir şekilde paketleme yapılmıştı. Teslim aldıktan sonra sorunsuz bir şekilde ulaştığını da kontrol ettim. Genel olarak her konuda memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Tebrik ederim o zaman hocamı. Hayırlı olsun ayrıca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı