Satılık mı hala?
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim.Ekran kartını satın almak için konu sahibi ile anlaştık teslim aldıktan sonra deneyimlerimi de ekleyeceğim. Teşekkürler.
Alışverişin her aşamasında bilgi ve destek verdi. Testler ve bilgilendirme konusunda yardımcı oldu. Hızlı bir şekilde kargoya teslim edildi. Güzel ve sağlam bir şekilde paketleme yapılmıştı. Teslim aldıktan sonra sorunsuz bir şekilde ulaştığını da kontrol ettim. Genel olarak her konuda memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Teşekkürler.Ekran kartını satın almak için konu sahibi ile anlaştık teslim aldıktan sonra deneyimlerimi de ekleyeceğim. Teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Alışverişin her aşamasında bilgi ve destek verdi. Testler ve bilgilendirme konusunda yardımcı oldu. Hızlı bir şekilde kargoya teslim edildi. Güzel ve sağlam bir şekilde paketleme yapılmıştı. Teslim aldıktan sonra sorunsuz bir şekilde ulaştığını da kontrol ettim. Genel olarak her konuda memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Teşekkürler.
Tebrik ederim o zaman hocamı. Hayırlı olsun ayrıca.Alışverişin her aşamasında bilgi ve destek verdi. Testler ve bilgilendirme konusunda yardımcı oldu. Hızlı bir şekilde kargoya teslim edildi. Güzel ve sağlam bir şekilde paketleme yapılmıştı. Teslim aldıktan sonra sorunsuz bir şekilde ulaştığını da kontrol ettim. Genel olarak her konuda memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.