RX 5600 XT sistem için PSU önerisi

Makaleler
20
PSU'mu değiştireceğim ama bütçem çok yok. Bu sisteme kaç W PSU almamı önerirsiniz? Bütçe belirtemiyorum şu an.

Ekran Kartı: ASUS TUF 3 RX 5600 XT
Anakart: ASUS B450M Dragon
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X
RAM: XPG 8x2
PSU: Power Boost 650W

Güç kaynağınız berbat. Markasız ve kalitesiz. Yanlış hatırlamıyorsam 588W verebiliyordu.

Eğer bütçeniz düşükse bunu alabilirsiniz:

Eğer bütçeniz biraz daha yüksekse bu iyi bir seçim olur:

Eğer ileriye dönük kaliteli bir PSU isterseniz:

Bütçe dostu olarak en azından bu ürünleri bakmanızı öneririm yani minimum böyle bir şey alın dandik marka almayın:

En düşük bunu alın.

Bütçe artarsa bu daha uzun vadeli bir yatırım olur.

Bütçe dostu olarak en azından bu ürünleri bakmanızı öneririm yani minimum böyle bir şey alın dandik marka almayın:

Merak ettiğim bir şey var kabloların sayısı ve pin sayısı önemli midir? Yani ben bunu aldığımda bir kablo eksik falan çıkar mı?

PSU'mu değiştireceğim ama bütçem çok yok. Bu sisteme kaç W PSU almamı önerirsiniz? Bütçe belirtemiyorum şu an.

Ekran kartı: ASUS TUF 3 RX 5600 XT.
Anakart: ASUS B450M Dragon.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X.
RAM: XPG 8x2.
PSU: Power Boost 650W.

Güç kaynağını değiştirin, arkadaşlar zaten bir sürü model önermiş hepsi kaliteli markaların sorunsuz modelleri yine de alacağın PSU'yu biraz araştır problem varsa hiçbir işe yaramaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı