Ryzen 7 3700X ve RX 5600 XT sistem için PSU önerisi

AKadir

Hectopat
Arkadaşlar Vatan üzerinden bir sistem aldım. Lakin sanırım PSU seçiminde bir hata yaptım. Sistem özellikleri şunlar:
AMD Ryzen™7 3700X.
ASUS TUF Gaming X570-PLUS.
MSI Radeon RX 5600 XT mech OC.
Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3000MHz CL16 Dual kit RAM.
Seagate Barracuda 3.5" 1TB SATA 3.0 64MB cache 7200RPM harddisk.
Thermaltake versa J23 tempered glass RGB.
Cooler Master mwe 80Plus 650W 2xeps.
Sorun ise şurada başlıyor anakartımda 8+4 pin ve ekran kartımda 8+6 pin güç kablosu gerekli fakat benim aldığım PSU'da 1 adet 4+4 pin, PCI-e tarafında da 1 tane 6+2 pin var. PSU tarafında önerilerinizi almak istiyorum. Bir de Vatan'da siparişi iptal et butonuna basınca oradan tek bir ürün iptal etme hakkımız var mı yoksa tüm ürünleri bir anda mı iptal ediyor?

Sistem.png

Öncelikle PC toplama hizmeti alacaksan Vatan'ı katiyen önermem aynı sistemi sinerjiden topla en aşağı 500 TL fark olacaktır, PSU için benim bilgim yetersiz açıkçası.

Öncelikle PC toplama hizmeti alacaksan Vatan'ı katiyen önermem aynı sistemi sinerjiden topla en aşağı 500 TL fark olacaktır, PSU için benim bilgim yetersiz açıkçası.
Fiyatla alakalı düzeltmeyi şu anda yapamıyorum. İstediğim şey psu önerisi ve vatan'da siparişi iptal et butonuna basınca ürünlerin hepsinin silinip silinmediğini öğrenmek
En fazla 800-900 TL olacak 8+4pin girişine sahip bir PSU öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı