Isınma sorunu yok sanırım o modelde. Direk RX 5600 XT vs RTX 2060 yazarsanız kapışmaları çıkar. Modellere soğutma hariç çok takılmamak gerek. RX 5600 XT 3-5 FPS daha iyi ama RTX kartında DLSS gibi bir teknoloji var. Yine de 5600 alırdım ben.gaming gen deki ekran kartı modelinin testlerini internette bulamıyorum ısınma sorunu olur mu ?
Ne kadar etkileyebilir ?Gaming.gen.trdeki sistem çok daha iyi ama PSU çok iyi değil.
değiştirilmiyor malesefBence Gaming gen mantıklı TUF ile Dual arasında bence bir fark yok sadece TUF biraz daha pahalı ve biraz da soğuk çalışıyor diye biliyorum Gaming genden alırsan net bir şekilde PSU değiştirmen lazım.
Ne kadar etkileyebilir?
Ne zaman sonra değiştirmem gerekir.
Değiştirilmiyor maalesef.
Ne kadar etkileyebilir?
Ne zaman sonra değiştirmem gerekir.
Değiştirilmiyor maalesef.
Neredeyse çoğu oyunda DLSS yok.Ben de şahsen RX 5600XT kullanıyorum ASUS TUF EVO modeli. Ancak yeni çıkan oyunlarda DLSS yüzünden keşke RTX alsaydım diyorum.
PSU'yu alır almaz satın. Yeni, düzgün alın. PSU alırken de konu açın buraya. Gaming-gen sistemden PSU için vazgeçilmez bence.Ne kadar etkileyebilir ?
ne zaman sonra değiştirmem gerekir
değiştirilmiyor malesef
ben depolarına yaklaşık 5 dakika uzaklıktayım simdi gidip aynı sistemi farklı psu ile alabilir miyimPSU ne çok iyi ne çok kötü tam arada bir PSU ben olsam tabii bütçem varsa başka PSU'da sipariş ederdim.
Sanmıyorum ama gidip sorabilirsiniz.ben depolarına yaklaşık 5 dakika uzaklıktayım simdi gidip aynı sistemi farklı psu ile alabilir miyim
Ben depolarına yaklaşık 5 dakika uzaklıktayım simdi gidip aynı sistemi farklı PSU ile alabilir miyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.