RX 5600 XT sistem toplama

Bence Gaming gen mantıklı TUF ile Dual arasında bence bir fark yok sadece TUF biraz daha pahalı ve biraz da soğuk çalışıyor diye biliyorum Gaming genden alırsan net bir şekilde PSU değiştirmen lazım.

gaming gen deki ekran kartı modelinin testlerini internette bulamıyorum ısınma sorunu olur mu ?
Isınma sorunu yok sanırım o modelde. Direk RX 5600 XT vs RTX 2060 yazarsanız kapışmaları çıkar. Modellere soğutma hariç çok takılmamak gerek. RX 5600 XT 3-5 FPS daha iyi ama RTX kartında DLSS gibi bir teknoloji var. Yine de 5600 alırdım ben.

Gaming.gen.trdeki sistem çok daha iyi ama PSU çok iyi değil.
Ne kadar etkileyebilir ?
ne zaman sonra değiştirmem gerekir
Bence Gaming gen mantıklı TUF ile Dual arasında bence bir fark yok sadece TUF biraz daha pahalı ve biraz da soğuk çalışıyor diye biliyorum Gaming genden alırsan net bir şekilde PSU değiştirmen lazım.
değiştirilmiyor malesef

Ben de şahsen RX 5600XT kullanıyorum ASUS TUF EVO modeli. Ancak yeni çıkan oyunlarda DLSS yüzünden keşke RTX alsaydım diyorum.
Neredeyse çoğu oyunda DLSS yok.
Ne kadar etkileyebilir ?
ne zaman sonra değiştirmem gerekir

değiştirilmiyor malesef
PSU'yu alır almaz satın. Yeni, düzgün alın. PSU alırken de konu açın buraya. Gaming-gen sistemden PSU için vazgeçilmez bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı