RX 5600 XT sisteme 500W yeterli mi?

Bragne

Megapat
Daha fazla  
Xigmatek X Power 500 Watt 80+ PSU kullanıyorum. Ekran kartım ise RX 5600 XT. PSU'mun özelliklerine baktığımda 12V kanalından 402 Watt verebildiğini gördüm. AMD'nin sitesinde ekran kartım için önerilen PSU 550 Watt. Sorunuma gelecek olursa ara ara sistem kilitleniyor, donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Ayrıca AC odyysey, Watch Dogs 2 gibi oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum ve ekran kartı kullanımı aniden 50'lere kadar düşüyor. Sizce PSU mu darboğaz yapıyor?

PSU darboğaz yapsa direkt kapanırdı sistem. Ekran kartı yazılımını güncellemeye çalış veya silip tekrar kur. Yazılımsal bir hata gibi.

PSU darboğaz yapsa direkt kapanırdı sistem. Ekran kartı yazılımını güncellemeye çalış veya silip tekrar kur. Yazılımsal bir hata gibi.

DDU ile sürücüyü kaldırıp 3-4 farklı sürüm denedim fakat sorunumu çözmedi. Ryzen 5 3600 sipariş verdim çünkü saydığım oyunlar işlemciyi zorlayan oyunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı