Çözüldü RX 5600 XT ve R5 2600 oyunlarda kasma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bragne

Megapat
Daha fazla  
Daha önce de AC Odyssey için konu açmıştım. Watch Dogs 2, AC Odyssey, Batman Arkham Knight gibi oyunlar ciddi şekilde kasıyor. Tüm sürücüler vs güncel. Oyunlar da orijinal. Watch Dogs 2'de Ultra ayarlarda 20 FPS'lerde oynuyorum. Ayarları düşürünce de pek bir şey fark etmiyor. Durmadan drop giriyor.
Ekran kartı: RX 5600 XT Mech OC.
İşlemci: Ryzen 2600.
Anakart: MSI B350M PRO VD Plus.
RAM: 8+8 çift kanal 3000MHz.
PSU: Xigmatek X-Power 500W 80+
Format dahil olmak üzere bir sürü yöntem denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam benim sistemdeki ekran kartı bi tık daha kötü sizinkinden lakin ac odyyseyde ultrada 35-45 fps alıyorum. Driverları gücel tutmayı güç ayarlarınız maximuma çekmeyi unutmayın. İyi günler overclock da yapabilirsiniz ben yapınca 40-50 fps oluyor. İyi günler.

MSI Afterburner programı ile oyun için sıcaklık değerlerinizi atın kullanmayı bilmiyorsanız YouTube'da bir sürü video var. Bende aynı ekran kartını alacaktım fakat çok ısınıyormuş.

Ekran kartı 60 larin üstüne çıkmıyor. Ryzen 3600 alarak sorunu çözdüm sanırım. Daha pek test edemedim fakat Watch Dogs 2'deki sorun kalktı ortadan. Yarın uzunca test yapıp sonucu yazacağım. Anladığım kadarıyla Ryzen 2600 AC Odyssey, Watch Dogs 2 tarzı oyunlarda yetersiz kalıyor.

Ekran kartı 60 larin üstüne çıkmıyor. Ryzen 3600 alarak sorunu çözdüm sanırım. Daha pek test edemedim fakat Watch Dogs 2'deki sorun kalktı ortadan. Yarın uzunca test yapıp sonucu yazacağım. Anladığım kadarıyla Ryzen 2600 AC Odyssey, Watch Dogs 2 tarzı oyunlarda yetersiz kalıyor.
Yok yetersiz değil ultrada 40 fps oluyor minimum overclockla ayrıca ben de 1650 super var.(ac odyssey)

Yok yetersiz değil ultrada 40 fps oluyor minimum overclockla ayrıca ben de 1650 super var.(ac odyssey)
Ben 60 FPS oynamak istiyorum o yüzden yetersiz dedim.
Watch Dogs 2'yi uzunca oynayıp test ettim ve 57 FPS aşağısını görmedim. Ryzen 2600 kullanırken 40'lara kadar düşüyordu ve sürekli drop giriyordu. Drop sorunu da ortadan kalkmış oldu Ryzen 3600 ile birlikte. AC Odyssey şu anda bilgisayarımda yüklü değil o yüzden onda test edemedim. Ayrıca Ryzen 3600 ile 2600 arasında çok fazla sıcaklık farkı gözlemledim. Ryzen 2600 oyunda 50-60 derecelerde çalışıyorken Ryzen 3600 80 dereceleri görüyor ve sıcaklık çok sık değişiyor.

Son düzenleme:
Daha önce de AC Odyssey için konu açmıştım. Watch Dogs 2, AC Odyssey, Batman Arkham Knight gibi oyunlar ciddi şekilde kasıyor. Tüm sürücüler vs güncel. Oyunlar da orijinal. Watch Dogs 2'de Ultra ayarlarda 20 FPS'lerde oynuyorum. Ayarları düşürünce de pek bir şey fark etmiyor. Durmadan drop giriyor.
Ekran kartı: RX 5600 XT Mech OC.
İşlemci: Ryzen 2600.
Anakart: MSI B350M PRO VD Plus.
RAM: 8+8 çift kanal 3000MHz.
PSU: Xigmatek X-Power 500W 80+
Format dahil olmak üzere bir sürü yöntem denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba bendede 2600 ile rx5600 xt mech oc var sistemi yaklasık 7 bine 2 ay önce topladım. Cs go ve valorantta bile fps düşüşleri yaşıuorım ne yaptıysam olmadı nedeni hakkınfa fikri olan varmı? Sıcaklık değerleri, yapmam gereken ayarlar vs herşey normal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı