xXWraithknightXx
Centipat
1) MSI RX 5600 XT Gaming X
2) MSI GTX 1660 Super Gaming X
2) MSI GTX 1660 Super Gaming X
Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistemin içinde aldığım için fiyatından emin değilim. Bu sistemin hepsi 5500₺ şuan da.Hangi siteden aldın? hepsiburadada 2100 lira vatanda 2500
İncehesap neden böyle dediniz?Hangi siteden aldınız? itopya veya incehesap değildir umarım öyle ise geçmiş olsun.
Çok haklısınız bende bu tarz bir firmada çalışmış biri olarak insanların yasal 14 gün iade hakları olduğundan dolayı ürünü kullanıp geri gönderiyorlardı ve o ürünüde firma eğer hasarsız ve sağlamsa sıfır olarak tekrar satışa sunuyordu. Ama eğer kırık veya tamir görmüş gelirse elbette hakkımı aramaya çalışacağım.Şikayetvar ve youtubeden bakabilirsiniz. Genelde kullanılmış 2.el ürünler koyuyorlar. 0 alıp 10,20 güne pcsi bozulan ve 1 aydır uğraşan para iadesi alamayan sadece tamir teklif eden bir site kendileri. Ben karalamıyorum bende yapacaktım zor kurtuldum son anda kurtardım. Gerçi bugün bi işlemci aldım fakat para iadesi istedim onu bekliyorum. Araştırırsan tüm siparişlerin sorunlu olduğunu ve ürünlerin bazılarının kırık, tamir görmüş 2.el olduğunu görebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.