RX 5600 XT vs GTX 1660

Bütçe
2500
rx5600 xtde karar kıldım ben 1 haftadır araştırıyorum. Sıcaklık değeri oyunlarda daha iyi. Fps olarak zaten daha iyi. Tek sorun driver vs bir sorunu varmı yazılımsak olarak bilen varmı?

Bende rx5600xt sipariş geçtim dün, inşallah sorunsuzca elime gelir. Sizde alabilirsiniz performans ve sıcaklık olarak daha iyi bir kart. Amd artık eskisi kadar sorun çıkarmıyor.

Şikayetvar ve youtubeden bakabilirsiniz. Genelde kullanılmış 2.el ürünler koyuyorlar. 0 alıp 10,20 güne pcsi bozulan ve 1 aydır uğraşan para iadesi alamayan sadece tamir teklif eden bir site kendileri. Ben karalamıyorum bende yapacaktım zor kurtuldum son anda kurtardım. Gerçi bugün bi işlemci aldım fakat para iadesi istedim onu bekliyorum. Araştırırsan tüm siparişlerin sorunlu olduğunu ve ürünlerin bazılarının kırık, tamir görmüş 2.el olduğunu görebilirsin.

Şikayetvar ve youtubeden bakabilirsiniz. Genelde kullanılmış 2.el ürünler koyuyorlar. 0 alıp 10,20 güne pcsi bozulan ve 1 aydır uğraşan para iadesi alamayan sadece tamir teklif eden bir site kendileri. Ben karalamıyorum bende yapacaktım zor kurtuldum son anda kurtardım. Gerçi bugün bi işlemci aldım fakat para iadesi istedim onu bekliyorum. Araştırırsan tüm siparişlerin sorunlu olduğunu ve ürünlerin bazılarının kırık, tamir görmüş 2.el olduğunu görebilirsin.
Çok haklısınız bende bu tarz bir firmada çalışmış biri olarak insanların yasal 14 gün iade hakları olduğundan dolayı ürünü kullanıp geri gönderiyorlardı ve o ürünüde firma eğer hasarsız ve sağlamsa sıfır olarak tekrar satışa sunuyordu. Ama eğer kırık veya tamir görmüş gelirse elbette hakkımı aramaya çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı