RX 5600M sürücü yüklerken siyah ekranda kalıyor

bilbobagy

Hectopat
Daha fazla  
AMD Radeon RX 5600M ekran kartım var. Her güncellemede bu sorunu yaşıyorum. Çok canımı sıkmaya başladı artık. Güncelleme yaparken, güncellemeyi kurarken yani ekran açıp kapanıyor ya, hani flickr dediğimiz olay, o olunca ekran gelmiyor. Tekrar siyah ekranda kalıyor. Bilgisayara hard reset atmak zorunda kalıyorum. Ya da ekranı indirip uyku moduna almam gerekiyor sonra düzeliyor. Bu neden oluyor anlamıyorum. 2021 oldu ya sene. Ben böyle salak salak problemlerle mi uğraşmak zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon RX 5600M ekran kartım var. Her güncellemede bu sorunu yaşıyorum. Çok canımı sıkmaya başladı artık. Güncelleme yaparken, güncellemeyi kurarken yani ekran açıp kapanıyor ya, hani flickr dediğimiz olay, o olunca ekran gelmiyor. Tekrar siyah ekranda kalıyor. Bilgisayara hard reset atmak zorunda kalıyorum. Ya da ekranı indirip uyku moduna almam gerekiyor sonra düzeliyor. Bu neden oluyor anlamıyorum. 2021 oldu ya sene. Ben böyle salak salak problemlerle mi uğraşmak zorundayım?

Hangi laptopu kullanıyorsunuz. @Radeon RX 5500M.

Son düzenleme:

Hocam DDU ile temizledikten sonrada aynı durum oluyor mu?

Hocam DDU ile temizledikten sonrada aynı durum oluyor mu?

Hocam sizin ekranın paneli kaç ms acaba bir bilginiz var mı konu açmıştım sizi etiketleyip görmediniz herhalde notebookcheck sitesinde GtG'yi 40 ms Btw'yi 29 ms çıkmışta bu değeler çok mu kötü oluyor.

Hocam sizin ekranın paneli kaç ms acaba bir bilginiz var mı konu açmıştım sizi etiketleyip görmediniz herhalde notebookcheck sitesinde GtG'yi 40 ms Btw'yi 29 ms çıkmışta bu değeler çok mu kötü oluyor.

Bilmiyorum hocam monitör bölümüne sormanız daha doğru olur. Benim için sorun teşkil etmiyor açıkçası. 144Hz ve FreeSync için aldım zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı