RX 5600XT alınır mı?

Mech serisi fazla gürültülü diye Reddit'te birçok yorum görmüştüm. İyi araştırdınız mı?
Ses abartı olmadığı sürece sorun değil, kulaklık kullanıyorum 7/24 zaten ve ses almıyor kulağa. Önemli olan kronik bir sorunu olmaması benim için. RX 5600 XT düşünüyordum fakat fazladan 2GB VRAM ve Bellek Hızı daha yüksek ayrıca ufak tefek de olsa FPS farkı yaratıyor 10-15 kadar. O yüzden bunu tercih edeceğim.

O marka model kart güzeldir. Lakin sıcak çalışır. 75-79 dereceleri görürseniz kartım arızalı diye düşünmeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence geçen hafta İncehesap Gaming gecesinde almış satıcı 2000 altına şimdi de 2200'e satarak fırsatçılık yapıyor.

Pek fırsatçılık diyemeyiz sonuçta piyasa fiyatının altında satıyorlar yeni kartı. İndirimi takip etmiştir, kar koyup satıyordur şimdi 🙂

Benim dikkatimi çeken şey satılan il, kart modeli ve fiyatının aynı olmasıydı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı