RX 5600XT alınır mı?

Forumda kendiniz konu açıp güncel olarak sorun yaşayan olup olmadığını sormak daha mantıklı. Çünkü baktığımda mevcut videoalar ve Reddit'teki kullanıcı yorumları birkaç aylık.

Eğer ki monitörünüzün fresync ya da desteği varsa NVIDIA veya Radeon kontrol paneli üzerinden GSync\Freesync'i aktif edip kullanabilirsiniz. Tabiki ekran kartı driverlarınızın güncel olması gerekli.

Ryzen 2600 ve 1600AF arasında kaldıysanız 2600'e ek para vermenin hiçbir mantığı yok.

msi rx 5600xt mech oc model ekran kartı sıcaklık değerleri hakkında bilgisi olan var mı ? Gaming x modeliyle aralarında 400 tl var. Fps olarak çok farkedeceğini sanmıyorum ama soğutma performansı olarak aralarında 400 tl' ye değer bir fark var mı ?

Evet aradaki 400₺'ye değer. Gaming X serisi MSI'ın tepe modelidir.

Mech oc sıcaklık değerlerine nasıl ulaşabilirim ? Uzun süreleri kullanıma uygun bir kart mı ? Sıkıntı çıkarır mı ?

@Recep Baltaş Abi selamlar, iyi geceler dilerim. Ryzen 5 2600 ile 1080p Ultra ayarlar'da RTX 2060, RX 5600 XT veya mümkünse RX 5700 ile darboğaz yaşar mıyım?

Anlık donmalar ve bazı oyunlar'da darboğaz yaşanıldığı söyleniyor. Bütçem maalesef R5 2600 üstüne çıkamıyor.

Sizce Ryzen 5 2600 ile bu kartlardan birini almam uygun olur mu? ne gibi sorunlar yaşatır 1080p'de?

Not: YouTube kanalındaki RTX 2080 ve Ryzen 5 2600 içeriğini izledim fakat 1440p'de sorun yaşamıyorlar ama 1080p'de sorun yaşıyormuş çoğu insan. O yüzden sormak istedim.

Yarın sistem toplayacağım.

Yeni konu açın. Buraya yazmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…