RX 5600XT "amdkmdag.sys" mavi ekran hatası

redexe7

Centipat
Merhaba bilgisayarıma, BIOS'u güncellemek için Atıflash indirdiğimden beri mavi ekran hatası yani amdkmdag.sys hatası alıyorum. Sürücüyü DDU ile kaldırıp en güncel sürümü kurdum, düzelmedi. UEFI Windows 10 format attım, ekran kartının her iki BIOS'unu da ekran kartı üreticisinin sayfasında bulunan yazılım ile güncelledim ve ilk 3 4 gün yapmadı fakat bugün 2 kere yaptı, oyunda yapmıyor sadece boşta yapıyor. Ekran kartım RX 5600XT. Mini dump dosyalarını hiçbir siteye yükleyemedim hata verdi neden bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS güncellemesini USB ile yapınız. Son sürümde de aynı hatayı verirse bir önceki sürümü USB ile yükleyin. Atiflash programını öncelikle siliniz.

5700'ler patlak çıktı anlaşılan NVIDIA geçmek gerekecek bu kaçıncı konu oldu forumda bilmiyorum ama çok yoğun aynı hatalar ve muhtemelen donanımsal problem.
Yukarıdaki linki incele bir dostum yorumlara bak.

BIOS güncellemesini USB ile yapınız. Son sürümde de aynı hatayı verirse bir önceki sürümü USB ile yükleyin. Atiflash programını öncelikle siliniz.
Ekran kartının biosunu usb ile nasıl güncelleyebilirim bilmiyorum. Hakkında bir konu var mı? Anakartımın biosu güncel bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…