E Eren Mehmet Yıldız Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 361 Çözümler 3 Yer Eskisehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #11 nih dedi: CW'nin sisteme bir zararı yok, sesi çok rahatsız etmiyorsa öyle kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bendeki olay söyle, kart 250 fps yi geçince başlıyor. FPS yükselince sesin şiddeti de artıyor.
nih dedi: CW'nin sisteme bir zararı yok, sesi çok rahatsız etmiyorsa öyle kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bendeki olay söyle, kart 250 fps yi geçince başlıyor. FPS yükselince sesin şiddeti de artıyor.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 8 Eylül 2020 #12 Eren Mehmet Yıldız dedi: Bendeki olay söyle, kart 250 fps yi geçince başlıyor. FPS yükselince sesin şiddeti de artıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yük altında kalırsa sesin o kadar artması normal diye biliyorum ben. Dediğim gibi, sizi rahatsız etmiyorsa değiştirmeyebilirsiniz. Eğer çok takıyorsanız ailenizi ikna etmeye çalışıp değiştirmeye çalışabilirsiniz.
Eren Mehmet Yıldız dedi: Bendeki olay söyle, kart 250 fps yi geçince başlıyor. FPS yükselince sesin şiddeti de artıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yük altında kalırsa sesin o kadar artması normal diye biliyorum ben. Dediğim gibi, sizi rahatsız etmiyorsa değiştirmeyebilirsiniz. Eğer çok takıyorsanız ailenizi ikna etmeye çalışıp değiştirmeye çalışabilirsiniz.