RX 5600XT frekans sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, kendi kullandığım idareten elimde 1600X900 bir monitör var. Eskiden çift monitör olarak kullanıyordum fakat şu anda tek olarak kullanıyorum ama yine de yüksek frekansta çalışıyor. Mutfak televizyonu 1080P onu denedim ve GPU frenkansı azaldı. Tahminimce eskiden çift monitör olduğu için eski monitörün kalıntısı kaldığı için frekans artıyor diye kaldı fakat format attım yine aynı. İkisini de tek tek deniyorum 1080P olanda frekans 200 ama 900P olanda frekans 1750 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
900 piksel 60Hz, hocam 120 ve üstünde oluyor normalde evet bu kojuda bilgiliyim ama nedense bu kadar çöp bir monitörde yaptı.
Monitörüm değişimde şu an o monitör 240Hz'di onun kalıntıları kalmıştır diye format attım 2 kez hem de, emin olamadım ilkinde. Formata rağmen yine de bu monitörü takınca frekans yüksekte çalışıyor.
Daha sonra mutfaktaki 1080P 60Hz bir TV var onunla denedim, frekans düşükte. Anlayamadığım bir şekilde o monitörde frekans fazlasıyla yükseliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı