RX 5600XT mi GTX1660 Ti mi?

Adnanmhc50

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ASUS Dual RX 5600XT Evo veya Palit GTX1660 Ti almayı düşünüyorum, işlemci olarak da 10100F almayı düşündüm, sizce hangisi? Ben hiç AMD'nin sorunlarıyla uğraşmadan GTX diyorum ama RX'de güçlü ve cazip gibi ve GTX topladığım sistem daha ucuz. GTX sistemi hazır, RX sistem toplama RX olanın parçalarını indirimlerden GTX sistem işime gelir toplamakla uğraşmamış olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç olarak 5600XT daha güçlü diye biliyorum, fakat herşey güç değil vaktinde aynı seçimi yapmak durumunda kalmıştım 1660Tİ Gaming X aldım. İyi ki de seçimimi bu yönden yapmışım diyorum eskiden amd kullanırdım daha sorunsuz ekran kartında nvdia taraftarıyım..

Arkadaşlar ben ASUS Dual RX 5600XT Evo veya Palit GTX1660 Ti almayı düşünüyorum, işlemci olarak da 10100F almayı düşündüm, sizce hangisi? Ben hiç AMD'nin sorunlarıyla uğraşmadan GTX diyorum ama RX'de güçlü ve cazip gibi ve GTX topladığım sistem daha ucuz. GTX sistemi hazır, RX sistem toplama RX olanın parçalarını indirimlerden GTX sistem işime gelir toplamakla uğraşmamış olurum.
Her türlü 5600 XT, çok daha iyi bir ekran kartı.
1660 Ti; Gaming X, Rog gibi kaliteli bir model olsa neyse.
O zaman belki alınabilirdi fakat Nvidia diye Palit almam.
Palit'i kötülemiyorum, 5600 XT Dual Evo alabilecekken ona düşmek saçma.

Hocam bütçeniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı