Bu arada hocam şaka bir yana geçen büyük konuşmuştun o yüzden AMD önermem artık yasak . Eğer bütçe yetiyorsa DLSS için NVIDIA bakılabilir. (Oyunlarda %1-2 farkla 5600 XT önde genel ortalamada ama dediğim gibi DLSS için NVIDIA alınabilir.)
Not: NVIDIA alın.
NVIDIA Anca GTX 1660 Tİ alabilirim RX 5600XT sınırları zorlayıp anca bu kadar bütçe çıktı
Nvıdıa için Tİ mi öneriyorsun?
600w +80P Silverstone PSU var sıkıntı yaşamam değil mi?
450W istiyor diyo özelliklerde.
NVIDIA anca GTX 1660 Ti alabilirim RX 5600XT sınırları zorlayıp anca bu kadar bütçe çıktı .
NVIDIA için Ti mi öneriyorsun?
600W +80P SilverStone PSU var sıkıntı yaşamam değil mi?
450W istiyor diyor özelliklerde.
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Şimdi farkettim de mech olana OC yapılabiliyormuş o daha iyi değilmidir?
Gaming MX olanı OC yapıp mı gönderiyorlar acaba tam yüksek ayarlarda OC yazmıyor onda?
Aynen o konuda haklısın RTX cazip kılıyor zaten ama RTX'de RTX 2060 serisinde pek iyi değilmiş.
DLSS konusunda bilgim yok o nedir vulkan tarzı bir şey mi?
Gaming MX olanı OC yapıp mı gönderiyorlar acaba tam yüksek ayarlarda OC yazmıyor onda?
Aynen o konuda haklısın RTX cazip kılıyor zaten ama RTX'de RTX 2060 serisinde pek iyi değilmiş.
Ben kullanıyorum hocam 76 dereceyi geçmiyor soğutma problemi yok ama MX'i alması daha mantıklı olur.
Zaten RX5600 XT kartların genel olarak çok ısınmıyor.