RX 5600XT ne kadar eder?

Donanım Arşivi Forum'da RX 5600 XT kartını 6400 TL'ye satan bir arkadaş vardı, siz de bu civarlarda satabilirsiniz bence.

Evet fiyat kötü değil fakat karşı tarafdan güven kazanmaya çalışıyorum bir bakıma da öyle söyleyeyim.
Anladım, bu arada kabul ederseniz alırken düşmeyeceğinizi belirtin ben 250 TL ye koyduğum ürünü biriyle yaklaşık 230 a anlaştım, belki biraz düşeriz dedim(10tl düşecektimi, keşke demeseydim) gelince 150 veririm diyordum da neyse 200 olsun dedi verdim, siz söyleyin tabi güvenirseniz ve anlaşırsanız.

Anladım, bu arada kabul ederseniz alırken düşmeyeceğinizi belirtin ben 250 TL'ye koyduğum ürünü biriyle yaklaşık 230'a anlaştım, belki biraz düşeriz dedim(10TL düşecekti, keşke demeseydim) gelince 150 veririm diyordum da neyse 200 olsun dedi verdim, siz söyleyin tabii güvenirseniz ve anlaşırsanız.

Fiyat neyse o dur benim için de dediğim gibi karşı taraf direk fiyatı verdi olursa yarın alayım direk deyince biraz şüphelendim bende fiyatı artırmayı düşündüm bakalım uyarsa ona da yarın görüşürüz.
Hocam aslında şu an Letgo üzerinden 6400 TL diye ilan açsanız teklifler hızlıca gelebilir.

Yaşadığım şehirde gelebilme olasılığı çok düşük fiyat koymadım akşama kadar yaklaşık 10 kişi geldi fiyatı 6250 TL deyince sesleri çıkmadan gitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı