Bence stok haliyle kullan ekran kartına O.C yapmanı önermiyorum aman aman bir fark göremezsin zaten. Ayrıca fabrika çıkışı biraz O.Cli olması lazım.
Kutusunda yazar O.C varsa benim bildiğim TUF serileri O.C li. Ama bence çok dert etme O.C olup olmaması arasında max 3-5 FPS var soğutmasında sıkıntı yoksa böyle kullanmaya devam et.OCli olanlarda OC yazıyor sanırım, ben kartı alırken O.C falan yazmıyordu.
Soğutması iyi OC yazmıyor.Kutusunda yazar O.C varsa benim bildiğim TUF serileri O.C li. Ama bence çok dert etme O.C olup olmaması arasında max 3-5 FPS var soğutmasında sıkıntı yoksa böyle kullanmaya devam et.
Soğutması iyi OC yazmıyor.
TUF serisinde ısınma sorunu vardı bildiğim kadarıyla. EVO değilse tabii.
TUF serisinde ısınma sorunu vardı bildiğim kadarıyla. EVO değilse tabii.
Soğutması iyiyse öyle kullan gitsin başına iş alma boş yere AMD kartlar zaten garip biraz 570'e O.C yaptım ekran mor olmuştu ondan bulaşmıyorum ben.
EVO model oyunlarda en fazla 61-62 derece gördüm.
Ama anlamadığım bir şey var boşta 58 derece oluyor genelde fotoğraftaki gibi bunun sebebi nedir?
Core clock 1780'den 1783 yaptım yanlışlıkla bir şey olmaz değil mi? Olmaz büyük ihtimalle.
Bir şey olmaz. İsterseniz yükseltip deneyin sıkıntı olmaz stabil çalışırsa kullanırsınız ama dediğim gibi önermiyorum.Core clock 1780'den 1783 yaptım yanlışlıkla bir şey olmaz değil mi? Olmaz büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.