- Makaleler
- 2
Olabilir adres atabilir misiniz ?Hocam ben 2.el aldım RX 470 8GB MSI ARMOR normalde piyasası 600-700 arası bu kartın ama ben 500TL'ye buldum yanınada bir tane X3440 Xeon taktım aslanlar gibi çalışıyor açamadığı oyun yok oyun testleri isterseniz söyleyin size discord linki atayım oradan konuşalım.
Attım.Olabilir adres atabilir misiniz ?
İyiki 25'er 25'er yükselt dedik... Güvenli modda falan başlatmayı deneyin belki işe yarar.Üstteki kısmı ilk 1300 yaptım sıkıntı olmadı 1400 yaptım pc çöktü yeniden açtığımda afterburner başlangıçta otomatik açıldığı için şuan bilgisayarı açamıyorum yardımcı olur musunuz
Güvenli modda açıp afterburner klasörünü C diskinden sildim. Şuan stok ayarlarda yeniden kurdum Afterburner'ı. En iyisi bilmediğim işe bulaşmayayım yardımcı olan herkese teşekkürler.
MSI Afterburneri açılışta başlatma seçeneğini kapatırsın. Baktın pc kitlendi reset at nasıl olsa afterburner otomatik açılmayacak. Böyle işlerle uğraşmak zevkli valla ekran kartımın üst sınırını buldum ben1200 den 1300'e yükselttim sorun olmadı bende 1500'e kadar yolu olur diye düşündüm![]()
Diğer denememde öyle yapacağımMSI Afterburneri açılışta başlatma seçeneğini kapatırsın. Baktın pc kitlendi reset at nasıl olsa afterburner otomatik açılmayacak. Böyle işlerle uğraşmak zevkli valla ekran kartımın üst sınırını buldum ben![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.