G godlessiso Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Merhaba, dün AMD'nin 1 şubat'ta çıkan RX 5600XT ekran kartı sürücüsünün kurulumunu yaptım ve bugün oyundayken ekranda anlık olarak kararmalar meydana geldi. Yazılımsal ya da donanımsal mı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Merhaba, dün AMD'nin 1 şubat'ta çıkan RX 5600XT ekran kartı sürücüsünün kurulumunu yaptım ve bugün oyundayken ekranda anlık olarak kararmalar meydana geldi. Yazılımsal ya da donanımsal mı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Şubat 2021 #2 Yeni sürücüyü kurduktan sonra mı oldu? O zaman bir önceki sürücüye geç. Sorun devam edecek mi bak. DDU veya AMD cleanup Utility ile sürücünü kaldır ve bir önceki sürücüyü kur. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Artı 0 Eksi
Yeni sürücüyü kurduktan sonra mı oldu? O zaman bir önceki sürücüye geç. Sorun devam edecek mi bak. DDU veya AMD cleanup Utility ile sürücünü kaldır ve bir önceki sürücüyü kur. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com