RX 5600XT R5 3600 sistem FPS düşük

Clawensang

Hectopat
RX 5600XT R5 3600 16 RAM B450M SH2 650W PS var bilgisayarın vermesi gereken performansı alamıyorum önceden rahat 144 FPS alırken şimdi çok daha düşük FPS alıyorum. Format attım driver güncel altta abuk subuk uygulamalar açık bırakmıyorum. Oyun içi ayarlarda 144 FPS alırken ki halinde ona rağmen eskisi gibi FPS almıyorum. PC'de yeni alalı 1,5 yıl bile olmamıştır. Termal macunu değiştirmek falan mı lazım ne yapsam düzelir? Ekipmalara bir şey mi oldu hiçbir fikrim yok.

Hangi oyunda hangi FPS olduğunu söylerseniz daha rahat yardım edebilirler.

bendede ryzen 5 3600x ve 5600xt var oyunlarda iyi performans alamıyorum ani fps dropları yaşıyorum işlemci darboğaz ediyor heralde

bendede ryzen 5 3600x ve 5600xt var oyunlarda iyi performans alamıyorum ani fps dropları yaşıyorum işlemci darboğaz ediyor heralde
şimdi çok bilmişler diğer bilgisayar parçalarından diyeceklerdir silverstone 750 gold plus psu gigabyte aorus b450 pro anakar 8x8 3200mhz ram 240mm sıvı soğutma oyunlar 2tb m2ssdi içerisinde ani fps dropları yaşıyorum işlemciden olduğunu düşünüyorum
overclocklumu işlemci ?
hayır değil

Geçmiş olsun en ufak fikrim yok neden olduğu hakkında

Sıcaklık değerleri yüzünden işlemci kendini kısıtlıyor olabilir dolayısıyla ekran kartına darboğaz yapabilir ısı durumları nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…