Bu sistemi rekabetçi oyunlarda +144FPS, hikaye tabanlı oyunlarda +60FPS için topladım. Sistem yaklaşık 8000 TL değerinde, sizin görüşleriniz nelerdir, nasıl değişiklikler yapmayı uygun görürsünüz?
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata XPG RED Gammix D30 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-DR30 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam basic edition ile normali arasında fark olduğunu duydum bir araştırın isterseniz bilen arkadaşlar da bilgilendirebilir. Birde Toshiba SSD leri önermiyorlar değiştirmeni öneririm
Hocam basic edition ile normali arasında fark olduğunu duydum bir araştırın isterseniz bilen arkadaşlar da bilgilendirebilir. Birde Toshiba SSD leri önermiyorlar değiştirmeni öneririm
Duydum hocam bildiğim kadarıyla normal pulse 5600xtlere kart çıktıktan sonra bios güncellemesi gelmiş ve boost clock 1750 MHzye çıkmış, öte yandan black edition olan ekran kartı 1620 MHz. İzlediğim bir videoda black edition kartınının boost clockunu oc ve uv ile 1820ye kadar çıkardıgını gördüm. Videodaki kişiye ulaşıp stok fanlarla bu işlemi yapabildiğini öğrendim o yüzden ben de bu işlemi yapmayı düşünüyorum sistemim el verirse. Videoyu da şöyle bırakayım
. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa sevinirim. Ben yeni yeni öğrendiğim için yanlışlarım olabilir.