RX 5600XT sistem GTA V FPS düşmesi

ardags35

Hectopat
Ekran kartım RX 5600 XT ASUS ROG STRIX.
İşlemci Ryzen 5 3600.
RAM Corsair 2x8 RGB 3200 MHz CL16.
Güç kaynağım Corsair RM 750+80 Gold.

Arkadaşlar sistem parçalarımı bu şekilde belirtmek istedim özellikle GTA 5 oynarken ani FPS düşüşleri yaşıyorum Forza Horizon 4 veya CS:GO oynarken yaşamıyorum.
Sıcaklık değerlerim.
GPU 55-60 derece. GPU kullanımı 99-50.
CPU 60-65 derece. CPU kullanımı 35-40.
Arasında seyrediyor çözümünü bulamadım sadece GTA 5 oyununda olması işin ilginç tarafı hangi grafik ayarlarını kullanmalıyım veya ne yapmalıyım bu sorun karşısında.

Ekran kartım RX 5600 XT ASUS ROG STRIX.
İşlemci Ryzen 5 3600.
RAM Corsair 2x8 RGB 3200 MHz CL16.
Güç kaynağım Corsair RM 750+80 Gold.

Arkadaşlar sistem parçalarımı bu şekilde belirtmek istedim özellikle GTA 5 oynarken ani FPS düşüşleri yaşıyorum Forza Horizon 4 veya CS:GO oynarken yaşamıyorum.
Sıcaklık değerlerim.
GPU 55-60 derece. GPU kullanımı 99-50.
CPU 60-65 derece. CPU kullanımı 35-40.
Arasında seyrediyor çözümünü bulamadım sadece GTA 5 oyununda olması işin ilginç tarafı hangi grafik ayarlarını kullanmalıyım veya ne yapmalıyım bu sorun karşısında.

FPS düşüşü derken kaç FPS düşüş oluyor? Acaba bir de oyunu Online mı oynuyorsunuz?

FPS düşüşü derken kaç FPS düşüş oluyor? Acaba bir de oyunu Online mı oynuyorsunuz?

110 FPS'ten 90'a düşüyor fakat net bir şekilde görülebiliyor FPS düşüşü.
V-Sync kapatıp açmayı dene.
Denedim olmadı bir türlü çözemedim
Ayarlar ne ve FPS kaç? MSAA ayarı açıksa kapatmayı deneyin.

110 FPS civarı alıyorum Very High MSAA 2X 90 FPS ani bir şekilde düşüyor buna bağlı olarak kullanım da düşüyor ve gözle görülebilir bir kayıp oluşuyor.

110 FPS'ten 90'a düşüyor fakat net bir şekilde görülebiliyor FPS düşüşü.

Denedim olmadı bir türlü çözemedim

110 FPS civarı alıyorum Very High MSAA 2X 90 FPS ani bir şekilde düşüyor buna bağlı olarak kullanım da düşüyor ve gözle görülebilir bir kayıp oluşuyor.

Oyun SSD'de mi HDD'de mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı