RX 5600XT sistem mavi ekran hatası vererek başlıyor

Wolf1071

Hectopat
Daha fazla  
S.A her gün mavi ekran alıyorum, "dııtttttt" uzun bir ses oluyor, mavi ekran verip yeniden başlıyor, Windows 10 kullanıyordum yine oluyordu. 11 geçtim yine düzelmedi, lisanslı Windows kullanıyorum ekran kartından şüphelenip FurMark yaptım yarım saat hiç sorun olmadı, bellek tanımlamayla RAM'leri denedim. Yine sorun yok.
Sistem özelliklerim şöyle.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz.
Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) RGB M.2 AM4 mATX anakart.
GeIL 16 GB(2x8) EVO Spear AMD Edition 3000MHz CL16 DDR4 RAM.
Sapphire Pulse Radeon RX 5600 XT 6G GDDR6.
GeIL 512 GB zenith R3 okuma 550 MB-yazma 490 MB SATA SSD.
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ güç kaynağı.
Monitör 2K.
Bu da minidump dosyası yardımcı olabilecek var mı? Minidum

Dosya Ekleri

• Adsız tasarım.png
    Adsız tasarım.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 42
anlamadımki hocam sata kablosunu diğer girşie taktım diğer kablolara dokunmadım bile ama denicem

hocam hepsi takılı sağlam duruyo ama ethernet kablosu bile değiştirip denedim yine görmüyo ethernet ile ses jag girişini anakart mı arızalı acaba
Biz bu değişimi yapmadan önce de herhangi bir zaman aralığında internet veya sesle ilgili bir sorun yaşıyor muydunuz?

Normalde böyle bir şeyin olmaması gerekliydi. Çünkü birbirleriyle alakasız donanımlar.
Değiştirmeden önceki porta diski geri takıp en azından internet ve sesi görebiliyor muyuz bunu test edelim, ne dersiniz?

Normalde böyle bir şeyin olmaması gerekliydi. Çünkü birbirleriyle alakasız donanımlar.
Değiştirmeden önceki porta diski geri takıp en azından internet ve sesi görebiliyor muyuz bunu test edelim, ne dersiniz?

Hocam böyle Ethernet ayarlarına bile giremiyorum ethernet.

Tamam çözdüm hocam MSConfig'den seçmeli başlangıçtaymış onu normal başlangıç yaptım düzeldi SATA portunuda değiştirdim deneyeceğim hata olursa yine yazarım.

Hocam yine aldım mav iekran dıttt uzun bi ses ve mavi ekran Minidum

Son düzenleme:
Kasadaki ekran kartını sök sonra DDU İle o ekran kartının sürücüsünü sil. Farklı bir ekran kartını tak ve onun sürücüyünü yükleyip gelişmeleri bildir.

Hocam ekran kartı bulma şansım yok ama ekran kartını çıkartıp driverileri silip görünütüyü ankarttan alıp denesem olur mu hdm kablo ile?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı