RX 5600XT sisteme 1800 TL monitör önerisi

Bütçe
1800

afleren

Centipat
Merhaba, öncelikle bütçem maks. 1800 TL. Aşağıda topladığım sisteme uygun bir monitör önerir misiniz? Türkiye'de stokta bulabileceğim bir ürün olursa çok memnun olurum. Şimdiden değerli tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Bir de sistemimi nasıl buldunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum. İndirimlerle 6000 TL'ye toplamıştım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (23).png
    Ekran Görüntüsü (23).png
    65,2 KB · Görüntüleme: 101
THİCC 3'ü 2199'a yakaladım diye seviniyordum :D.
Ne zaman aldınız? Sistem güzel olmuş.
144Hz 1080p'de çok akıcı bir oyun deneyimi için;
2K'da 75Hz'de her oyunda 75 fps alamasanız da gözlerinizin bayram etmesi için;
Pek bilindik bir model değil ama kendim kullanıyorum ve rahatlıkla alabilirsiniz. Renk kalitesi olarak gayet iyi. 2K kalitesine zaten diyecek laf yok ama hem 24 inch hem de 1440p olunca ilk 1 saat başınız çok ağrıyacaktır, her şey çok küçük çünkü. Ama alışınca akarsınız.

Merhaba, öncelikle bütçem maksimum 1800 TL. Aşağıda topladığım sisteme uygun bir monitör önerir misiniz? Türkiye'de stokta bulabileceğim bir ürün olursa çok memnun olurum. Şimdiden değerli tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Bir de sistemimi nasıl buldunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum. İndirimlerle 6000 TL'ye toplamıştım.

2K önermem 2K oynarsanız 1 yıl ömrü var o kartın 1080P için 4-5 yıl yukarıdaki arkadaşın 1080P önerisi benim de önerim :).

THİCC 3'ü 2199'a yakaladım diye seviniyordum :D.
Ne zaman aldınız? Sistem güzel olmuş.
Dün aldım. Normalde Sapphire pulse modelini alacaktım ama bayağı bir indirime düştü xfx. Aradaki fark 500 TL'ye kadar düşünce pek de fark olmayacağını düşünüp sipariş ettim. Gelince göreceğiz, umarım pişman olmam.
144Hz 1080p'de çok akıcı bir oyun deneyimi için;
Öneriniz için teşekkür ederim. Sadece oyun değil yanı sıra kodlama,tasarım vs. işlerle de uğraşacağım. Yani sizce bu monitör hem oyun oynarken hem de video izlerken vs. işimi görür mü? Diğer önerinize de teşekkür ederim ama 1080p'ye daha yakınım..
2K önermem 2K oynarsanız 1 yıl ömrü var o kartın 1080P için 4-5 yıl yukarıdaki arkadaşın 1080P önerisi benim de önerim :).
Teşekkür ederim size de. Birkaç forumda o monitörde frame skipping,ghosting,fake 144hz tarzı şikayetler görmüştüm. Pek irdelemedim ama sizlerin de görüşünü almak isterim.

Dün aldım. Normalde Sapphire pulse modelini alacaktım ama bayağı bir indirime düştü xfx. Aradaki fark 500 TL'ye kadar düşünce pek de fark olmayacağını düşünüp sipariş ettim. Gelince göreceğiz, umarım pişman olmam.

Öneriniz için teşekkür ederim. Sadece oyun değil yanı sıra kodlama,tasarım vs. işlerle de uğraşacağım. Yani sizce bu monitör hem oyun oynarken hem de video izlerken vs. işimi görür mü? Diğer önerinize de teşekkür ederim ama 1080p'ye daha yakınım..
Evet Tuf olan IPS ve renk kalitesi iyidir aynı zamanda görüş açısı da iyidir yani film ve tasarım için de ideal.
Kusura bakmayın biraz sıkboğaz ettim sizi ama extra kredi kartı indirimiyle mi geldi o fiyata?
Ben de dün aldım ama 2200TL idi.

Konudan sapmamak adına Facebook adresimden tartışabiliriz bunu, bekliyorum.
Maalesef şifremi dahi hatırlamıyorum, kullanmadığımdan. Z
Sizi o kadar uğraştırmak istemem, o kadar önemli bir mesele değil , uğraştırdığım kadarından da kusura bakmayın.

TUF monitör hakkında söylediğiniz şeyleri ilk defa duydum, eğer onu istemezseniz;
Bu da iyidir.

Thick 3 ü o fiyata nasıl buldunuz öneriniz varmı sapphire bakıyorum bende.
Sorun iki anlama da gelebiliyor o yüzden 2 cevap yazacağım reis.
1- Daha elime ulaşmadı o yüzden iyi veya kötü bir şey belirtemem. Ama forum ve videolarda ısınma bahsi geçiyordu. Tahminimce birkaç hafta içinde tüm sistem elimde olur. Birkaç tavsiyeden sonra bir monitör de alabilirsem o zaman unutmadığım takdirde buradan izlenimlerimi iletirim.
2- Ben sevmeyeni de çok olsa da Sapphire'den yanaydım ama fiyat farkının 500 TL'ye kadar dayandığını görünce XFX modelini sipariş ettim. Dediğim gibi neden bilmiyorum ama Sapphire bana garip bir şekilde hoş geliyor. İsminden mi cisminden mi bilmem :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı