Arkadaşının memnun olması, PSU'nun eski bir seri olmasını ve kalitesini değiştirmeyecek.
Dediğim gibi yıl olmuş 2020. Eski bir güç kaynağı almanın pek bir mantığı yok. Daha güncel
ürünleri tavsiye ederim.
Açıklamamızı istediniz, biz de açıklıyoruz. Şimdi neden böyle bir şey söylediniz ki anlamadım.
Neden üzgün attığımı sordunuz. Ben de yanıt olarak eski bir seri ürün olduğunu ve neden almaması gerektiğini açıkladım. Konuyu uzatmak ne alaka hocam?
Açıklamamızı istediniz, biz de açıklıyoruz. Şimdi neden böyle bir şey söylediniz ki anlamadım.
Neden üzgün attığımı sordunuz. Ben de yanıt olarak eski bir seri ürün olduğunu ve neden almaması gerektiğini açıkladım. Konuyu uzatmak ne alaka hocam?
Corsair Spec Delta Rgb 650w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası - Vs650 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SilverStone Strider Essential SST-ST60F-ES230 600 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.