RX 5600XT sisteme LGA1151 pin işlemci önerisi

@fatihylmzz @Yusuf Liebert @328914.

Yüksek grafiklerde ekran kartının tam performansını kullanmıyor. Fakat FPS az. Ve MHz arada 0-200 arasına düşüp çok drop yiyorum. Sony oyunlarında oluyor. Şimdi Forza'da deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• 1694022655997.png
    72,2 KB · Görüntüleme: 23
Sony oyunlarında olması çok garibime gitti. Bendede Sony'nin oyunu Horizon Zero Dawn var bazı bölgelerde yine darboğaz yaşıyorum ancak genel olarak darboğaz sıkıntısı çekmiyorum.

Sony oyunlarında olması çok garibime gitti. Bende de Sony'nin oyunu Horizon Zero Dawn var bazı bölgelerde yine darboğaz yaşıyorum ancak genel olarak darboğaz sıkıntısı çekmiyorum.

Şimdi Forza'da bakacağım ya.

@328914 bak mesela her şey en yüksekte ve hiçbir şekilde sorunum yok.

Son düzenleme:
Allah Allah çok garip. Sony destek gibi bir şey var mı?

Bilmiyorum. Bak mesela Forza 4 test videolarına baktım 100 FPS 120 FPS arasında gidip geliyor. Ama adam Msa'yı kapamış bende ise Full ayarda. Kapattım ayarı 100 FPS oldu. Videoda ki işlemci R5 3600 yani işlemci farkı da var.

Son düzenleme:
Darboğazdan olabilir o zaman. 12 GB RAM'in yettiği tek oyun hele şükür (abartıyorum)

Darboğazdan olabilir o zaman. 12 GB RAM'in yettiği tek oyun hele şükür (abartıyorum)

Darboğaz olduğunu sanmam ekran kartı %99 kullanılıyor. Yine de işlemci farkı var ve RAM'lerimin MHz'si ve GB sayısı videoda ki adama göre daha az. Ona rağmen 10 FPS az alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…