Yüksek grafiklerde ekran kartının tam performansını kullanmıyor. Fakat FPS az. Ve MHz arada 0-200 arasına düşüp çok drop yiyorum. Sony oyunlarında oluyor. Şimdi Forza'da deneyeceğim.
Yüksek grafiklerde ekran kartının tam performansını kullanmıyor. Fakat FPS az. Ve MHz arada 0-200 arasına düşüp çok drop yiyorum. Sony oyunlarında oluyor. Şimdi Forza'da deneyeceğim.
Sony oyunlarında olması çok garibime gitti. Bendede Sony'nin oyunu Horizon Zero Dawn var bazı bölgelerde yine darboğaz yaşıyorum ancak genel olarak darboğaz sıkıntısı çekmiyorum.
Sony oyunlarında olması çok garibime gitti. Bende de Sony'nin oyunu Horizon Zero Dawn var bazı bölgelerde yine darboğaz yaşıyorum ancak genel olarak darboğaz sıkıntısı çekmiyorum.
Bilmiyorum. Bak mesela Forza 4 test videolarına baktım 100 FPS 120 FPS arasında gidip geliyor. Ama adam Msa'yı kapamış bende ise Full ayarda. Kapattım ayarı 100 FPS oldu. Videoda ki işlemci R5 3600 yani işlemci farkı da var.
Bilmiyorum. Bak mesela Forza 4 test videolarına baktım 100 FPS 120 FPS arasında gidip geliyor. Ama adam Msa'yı kapamış bende ise Full ayarda. Kapattım ayarı 100 FPS oldu. Videoda ki işlemci R5 3600 yani işlemci farkı da var.
Darboğaz olduğunu sanmam ekran kartı %99 kullanılıyor. Yine de işlemci farkı var ve RAM'lerimin MHz'si ve GB sayısı videoda ki adama göre daha az. Ona rağmen 10 FPS az alıyorum.